Samen realiseren wij een duurzame openbare ruimte
Neem contact met ons op

Duurzame verlichting in de openbare ruimte, dat is onze zorg.

Contactpersoon

De veiligheid van burgers vergroten, energie besparen en de negatieve impact op het milieu minimaliseren. Gezamenlijk met onze partner LUG Light Factory helpen wij u hier graag bij. Openbare verlichting is essentieel voor een veilig en comfortabel straatbeeld.

Een goed armatuur voor de openbare verlichting kenmerkt zich door een aantal aspecten: duurzaamheid, kwaliteit, ontwerp en levensduur. Deze essentiële factoren zijn voor ons de standaard. Dit maakt onze lichtoplossingen uiterst geschikt voor de openbare ruimte.

Over ons Download magazine

Onze projecten
Alle projecten
Waarom kiezen voor Maas & Hagoort?
Icon
Volledige inhouse productie
Icon
Leveringszekerheid door minder afhankelijk te zijn van toeleveranciers
Icon
Lange levensduur en zeer lage milieu-impact
Onze producten

LUG Light Factory ontwikkeld nagenoeg al haar producten 'in house'. Daarnaast heeft de fabrikant een omvangrijke R&D en een professioneel laboratorium voor het testen en produceren van de nieuwste LED-technologie. Er is beslist geen sprake van assemblage van een grote verscheidenheid van componenten tot armaturen. De nagenoeg volledige in house productie zorgt voor een hoge leveringsbetrouwbaarheid. LUG maakt in haar eigen fabriek binnen een duurzaam proces haar armaturen. Hiermee zorgt zij ook voor een minimale logistieke milieubelasting.

Ervaringsverhalen

Wij bespreken graag uw toekomstige projecten in de openbare verlichting

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Wij staan altijd voor u klaar.

Contactpersoo