Bouwteam projecten

 

Bouwprojecten worden steeds meer vormgegeven en gerealiseerd vanuit een bouwteam. Dit houdt in dat wanneer een opdrachtgever een nieuw bouwproject wil realiseren er vanaf de ontwerpfase al een aannemer, architect en adviseur bij betrokken wordt. Vanuit iedere discipline een partij die gezamenlijk vanaf het begin aan tafel gaan om samen tot een ontwerp te komen. Ook de installateur wordt hier vaak bij betrokken, en dat is niet voor niets. Door vanaf het begin van het project betrokken te zijn is het mogelijk om de installaties efficiënter, sneller, budgetvriendelijker en met minder risico te realiseren. In deze blog bespreken wij deze onderdelen voor u. Maximale waarde toevoegen aan installatieprojecten, dat is hierbij het doel.

Maas Hagoort
Efficiëntie:

Door alle verschillende disciplines samen te voegen vanaf de start komt het bouwproject op een zo efficiënt mogelijke manier tot stand. Het bundelen van alle kennis en ervaring binnen de verschillende disciplines zorgt voor de voorwaarden om tot een juist ontwerp te komen. Door onze kennis en ervaring met het creëren van totale lichtoplossingen denken onze projectmanagers daarom graag in een zo vroeg mogelijk stadium van het project mee. Op deze manier kunnen wij vanuit onze expertise adviseren om zowel technisch als esthetisch te voldoen aan de wensen van alle betrokkenen. Van ontwerp tot programmering en bediening: de totale lichtoplossing voor uw project.

Snelheid:

Door vanaf het begin tot het eind altijd met dezelfde partijen aan tafel te zitten kan er sneller geschakeld, maar ook beslist worden. Onze projectmanager is daarom uw enige en vaste aanspreekpunt tijden het installatieproject. Wanneer het onderdeel verlichting aan bod komt staan wij naast u en nemen dan ook actief deel aan bouwteamvergaderingen om het lichtplan te bespreken. Het ontwerp en eventuele wijzigingen zijn door onze ruime engineeringscapaciteit altijd op tijd. Op deze wijze denken wij proactief mee en behouden wij het totaaloverzicht op het gebied van verlichting.

Maas Hagoort
Budgetvriendelijk:

Binnen een bouwteamsamenwerking is het essentieel om gezamenlijk te bepalen hoe er van een ontwerp een kwalitatieve uitvoeringsoplossing gerealiseerd wordt voor de beste prijs. Dit is belangrijk voor u als installateur om waarde toe te voegen aan het installatieproject. Eén van de belangrijkste taken van onze projectmanagers is dan ook het zoeken naar het beste (alternatieve)product voor uw project inclusief het aantonen van de meerwaarde of de gelijkwaardigheid hiervan. Hierbij wordt naast alle technische specificaties in zo’n proces uiteraard ook gekeken naar de esthetische gelijkwaardigheid van de armaturen. Wij tonen dit graag aan in een fysieke bemonsteringsessie met alle betrokkenen. In combinatie met een stuk budgetbewaking voldoet ons ontwerp op deze manier ten alle tijden aan de gestelde kwaliteit, maar wordt het ook binnen het beschikbare budget gerealiseerd.

'Maximale waarde en rendement toevoegen aan uw installatieprojecten is het doel'
Risicobeperking:

Maximale waarde en rendement toevoegen aan installatieprojecten is ons doel. Wij nemen daarbij de financiële- en de ontwerpverantwoordelijkheid van het lichtproject op ons. Door onze engineerscapaciteit en het betrouwbare netwerk van lichtfabrikanten nemen wij uw risico’s weg als het gaat om budgetoverschrijding en het realiseren van een passend lichtontwerp. Hierdoor kunt u zich richten op de verdere invulling van uw opdracht, met de garantie dat wij lichtoplossingen van de hoogste kwaliteit leveren binnen het beoogde budget.

Onze samenwerking staat centraal

Bij het realiseren van lichtprojecten staat het gezamenlijke doel met u als installateur centraal. Samen tot de beste mogelijke lichtoplossing komen vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Met onze kennis en ervaring in bouwteamprojecten zijn wij in staat om u bij te staan op weg naar het toevoegen van meer waarde aan uw installatieproject. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder…

Heeft u behoefte aan projectondersteuning voor uw bouwteamproject? Neem contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.