Verlichting in het onderwijs

Het juiste licht bevordert de prestaties van leerling en docent.

Het is geen geheim dat de kwaliteit van verlichting invloed heeft op hoe we ons voelen en hoe we presteren. Licht heeft namelijk effect op ons brein en vermogen om dingen op te slaan. En hoewel de effecten van licht altijd belangrijk voor ons zijn, zijn ze in het klaslokaal essentieel. 

Het schoolgebouw is een belangrijke plaats voor enerzijds sociaal contact en anderzijds concentratie. De juiste verlichting in het schoolgebouw draagt er aan bij dat zowel studenten als docenten een prettige, veilige en creatieve leeromgeving krijgen. Tevreden en gemotiveerde studenten en docenten zorgen voor betere leerprestaties. Samen zijn wij verbeteraar van het onderwijs!

Lichtplan aanvragen
Onze onderwijsprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw onderwijsproject

Het juiste lichtontwerp in klaslokalen kan de manier waarop een academische ruimte aanvoelt en functioneert volledig veranderen. Met onze lichtoplossingen willen wij de ervaring in het schoolgebouw zo aangenaam mogelijk maken. Door onze jarenlange ervaring in het maken van lichtplannen binnen het onderwijs weten wij als geen ander wat studenten en docenten als prettig ervaren.

Bent u op zoek naar een partner die u volledig ontzorgt bij het invullen van het lichtplan voor een onderwijsproject? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag lichtadvies aan
Lees meer over lichtadvies

Samen verlichten wij uw werk

In deze whitepaper vertellen wij u graag op welke wijze de ideale lichtoplossing voor uw onderwijsproject bepaald wordt.

Download 'Whitepaper Onderwijsverlichting'

Op zoek naar een lichtplan voor uw onderwijsproject?

Wij hebben door de jaren heen de mogelijkheid gehad om vele scholen te voorzien van passende lichtplannen. Hierdoor weten wij precies wat er voor nodig is om een gepast lichtplan voor een schoolgebouw te realiseren. Altijd op tijd en volgens de gestelde eisen.

Niet iedere ruimte in een schoolgebouw heeft dezelfde functie. Zo verschilt het beoogde lichtniveau in vergaderruimtes of kantines met dat van het klaslokaal. Natuurlijk daglicht is hierbij een belangrijke factor om rekening mee te houden. De juiste invulling van kunstmatig licht, gecombineerd met daglicht zorgt daarbij ook nog eens voor een lager energieverbruik. 

Wij streven ernaar om in een zo’n vroeg mogelijk stadium het project te bespreken. Via diverse afdelingen als calculatie & engineering, sales, logistiek, customer support en service & onderhoud werken wij vervolgens aan uw project.

Sparren over de juiste lichtoplossing voor uw onderwijsproject?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.