Verlichting in het onderwijs

Verhoog met de juiste lichtoplossing de concentratie en leerprestaties.

De leerprestaties van studenten wordt beïnvloed door de omgeving. Verlichting speelt hierbij een cruciale rol. Het bevordert concentratie, gezondheid en veiligheid. Dit leidt tot betere leerprestaties en meer plezier in leren. Voor installateurs brengt verlichting echter ook risico’s en uitdagingen met zich mee. Elke onderwijsinstelling vraagt om specifieke verlichting, of het nu gaat om licht in scholen, kindcentra of sportzalen. Hoe kunt u optimale projectcalculatie tijdig realiseren en kosten en vertraging in uitvoering voorkomen?

Door onze unieke werkwijze en ervaring zorgen wij voor de juiste lichtoplossing voor uw onderwijsproject. Wij helpen u bij het creëren, scoren en realiseren van installatieprojecten. Van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Montage zonder gezeur
Icon
Wij leveren 97% van onze projecten op tijd
Onze onderwijsprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw onderwijsproject

Als procespartner zorgen wij voor de optimale lichtoplossing voor uw onderwijsproject. Wij nemen alle financiële en ontwerpverantwoordelijkheden op ons, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van het project. Onze belofte is dan ook: ‘wij verlichten uw werk’. Wij garanderen de levering van de hoogste kwaliteit lichtoplossing binnen het budget. Het juiste lichtontwerp zorgt voor de optimale leeromgeving voor student en docent. Dit verlicht niet alleen uw werk, maar zorgt ook voor een naadloze integratie van verlichting in uw onderwijsomgeving.

Zoekt u een partner voor het lichtplan van uw onderwijsproject? Van lichtontwerp en montage tot en met service ontzorgen wij u als calculator, projectleider, architect of eindgebruiker. Vraag uw lichtplan hieronder aan.

 

Vraag lichtadvies aan

Nog aan het oriënteren? Vraag gratis whitepaper aan!

Installaties voor in het onderwijs zijn complex en uitdagend. De installateur ervaart in deze branche steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van installatieprojecten. Bent u nog aan het oriënteren op verlichting? Download onze brochure “Lichtplan”. Lees verder hoe u prestaties en welzijn in het onderwijs kunt verhogen door de juiste lichtoplossingen.

Essentieel voor uw onderwijsproject

Zoekt u een lichtoplossing voor uw onderwijsproject? Onze lichtoplossingen binnen onderwijsinstellingen zijn duurzaam en energiebesparend. Daarbij voldoen zij altijd aan de normen & eisen van iedere ruimte. Denk hierbij aan de normering Frisse Scholen. Ook de specifieke wensen & behoeften van opdrachtgever en eindgebruiker worden niet vergeten. Dit met als doel om leerprestaties te bevorderen.

Wij gaan verder dan alleen het leveren van een lichtoplossing. Slim gebruik maken van lichtsystemen zorgt voor minder onderhoud en aanzienlijke kostenbesparingen. De juist lichtregeling en lichtbeheer verhoogt het comfort en de gebruiksvriendelijkheid. Daarbij gebruiken wij biodynamische licht. biodynamische verlichting bootst natuurlijk daglicht na waardoor de concentratie en productiviteit van studenten wordt verhoogd. Zo helpen wij u bij het scoren en realiseren van uw installatieprojecten. Van ontwerp tot optimalisatie.

ONTVANG UW LICHTPLAN

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde leeromgeving.

Sparren over de juiste lichtoplossing voor uw onderwijsproject?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.