Maas & Hagoort certificaten

Samen verlichten wij uw werk. Dat is het doel waarmee wij voor u aan de slag gaan. Wij vinden het daarom essentieel dat ons proces is ingericht naar de kwaliteitseisen in de branche. Daarom zijn onze werkprocessen geoptimaliseerd op gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens de VCA en ISO 9001 normen. Daarnaast zijn wij Casambi partner, wat ons in staat stelt om de integratie van slimme lichtregelingssystemen optimaal te realiseren in onze projecten. Ons proces, dat is ingericht volgens certificeringsnormen, stelt ons in staat om met de juiste werkwijze de optimale lichtoplossing te ontwikkelen. Zo realiseren wij licht in uw installatieprojecten, van A tot Z.

 

Maas Hagoort

ISO 9001 Gecertificeerde Partner

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het biedt organisaties een methode voor het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van de effectiviteit van een kwaliteitsmanagementsysteem. Een ISO 9001 certificaat bewijst dat wij als Maas & Hagoort consistent voldoen aan klant- en wettelijke eisen. Als ISO 9001 Partner bieden wij een betere service en behalen wij een hoge klanttevredenheid.

Klik hier om ons ISO 9001 certificaat te bekijken.

VCA Gecertificeerde Partner

VCA certificaat staat voor VGM (veiligheid gezondheid en milieu)  Checklist Aannemers. Deze behaalde veiligheidsstandaard biedt inzichten in veiligheid, gezondheid en milieuaspecten. Onder andere door projectveiligheidsinspecties op onze locaties, verhogen wij de veiligheid en verminderen ongevallen. Hierbij controleren wij de naleving van de “LMRA” instructie (risico analyse) en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor Maas & Hagoort, onderstreept het onze veilige en verantwoorde bedrijfsvoering. Als VCA Gecertificeerde Partner verhogen wij onze servicekwaliteit en veilige montage.

Klik hier om ons VCA certificaat te bekijken.

Casambi Certified Partner (CCP)

Casambi is een slim, draadloos lichtbesturingssysteem via Bluetooth Low Energy. Binnen Nederland zijn wij als enige partij voor Casambi integratie gecertificeerd als Casambi Certified Partner(CCP). Deze partners, van fabrikant tot leverancier, hebben veel kennis over de Casambi slimme lichtregeling. Het Casambi certificaat toont aan dat een organisatie waarde hecht aan het realiseren van Casambi lichtoplossingen. Naast CCP, zijn er binnen heel Nederland slechts 5 engineers met een Casambi Certified Commissioning Partners diploma, waarvan twee bij Maas & Hagoort. Deze twee Casambi experts kunnen u nog beter helpen met de implementaties van lichtregeling in complexe installatieprojecten.

Klik hier om onze vermelding als Casambi Certified Partner te bekijken.

Heeft u vragen over onze certificeringen?

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van optimale lichtoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Klik hier om contact op te nemen.