Bedrijfsverlichting

Een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving door unieke lichtoplossingen.

De omgeving of ruimte waarin gewerkt wordt heeft grote invloed op de dagelijkse prestaties van een werknemer. Naast bijvoorbeeld een goede ventilatie stelt ook de juiste bedrijfsverlichting medewerkers in staat om productief te werken in een gezonde en veilige omgeving. Iedere omgeving waarin gewerkt wordt vraagt om specifieke bedrijfsverlichting. Minder ziekteverzuim en meer werkplezier door de juiste verlichting binnen uw project.

Onze unieke werkwijze in combinatie met de ruime kennis en ervaring binnen het realiseren van projectverlichting zorgt ervoor dat wij altijd de juiste lichtoplossing leveren voor uw bedrijfsproject.

Lichtplan aanvragen
Download 'Onze werkwijze'
Onze bedrijfsprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw bedrijfsproject

Tijdens projecten stellen wij ons graag op als procespartner. Het uiteindelijke doel is het leveren van een juiste lichtoplossingen, maar onderweg verlichten wij ook het werk van u als installateur of projecteigenaar. Wij ontzorgen u graag met onze werkwijze, de uitkomst hiervan zijn onze merkbeloften. Zo bieden wij naast advies en ontwerp ook graag volledige financiële- en ontwerpverantwoordelijkheid. Hierdoor kunt u zich richten op de verdere invulling van uw opdracht, met garantie dat wij lichtoplossingen van de hoogste kwaliteit leveren binnen het beoogde budget.

Als partner binnen het proces vinden wij een nauwe samenwerking vanaf de start belangrijk. Daarom gaan wij graag zo vroeg mogelijk in gesprek met u als calculator, projectleider architect of eindgebruiker. Via onze unieke werkwijze werken wij vervolgens aan uw project.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, samen verlichten wij uw werk!

Vraag lichtadvies aan
Lees meer over lichtadvies

Onze beloften, uw voordeel

Onze unieke werkwijze en merkonafhankelijkheid in combinatie met de ruime kennis en ervaring binnen het realiseren van projectverlichting zorgt ervoor dat wij altijd de juiste lichtoplossing leveren voor uw bedrijfsproject. In deze whitepaper vertellen wij u graag op welke wijze de ideale lichtoplossing voor uw bedrijfsproject bepaald wordt.

Download 'Whitepaper Bedrijfsverlichting'

Essentieel bij de invulling van bedrijfsverlichting

Iedere bedrijfsproject vraagt om een unieke aanpak op het gebied van verlichting. Op weg naar de juiste, unieke lichtoplossing voor uw project houden wij door middel van onze werkwijze rekening met verschillende aspecten over de ruimte en inhoud van de bedrijfsruimte. Wat voor werkzaamheden worden er verricht door de medewerkers van het bedrijf? Is er natuurlijke (dag)licht aanwezig? Welke normen en eisen gelden er binnen de werkzaamheden in deze ruimte?

Daarnaast is het essentieel om te kijken naar de afmetingen en kleurenstelling van de bedrijfsruimte. Wat is de hoogte? Van welk materiaal is de ruimte opgebouwd en wat is de kleur van de vloer of van de wanden? Dit alles heeft effect op de invulling van het uiteindelijke lichtplan voor uw project.

Naast bovenstaande punten zijn ook uw wensen en eisen als opdrachtgever belangrijk bij de invulling van de bedrijfsverlichting. Door onze merkonafhankelijkheid zijn wij in staat om altijd de beste aanbieding voor uw project aan te leveren welke voldoet aan de gestelde eisen. Zowel op financieel als technisch gebied.

Samen de juiste oplossing creëren voor uw bedrijfsverlichting?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.