Bedrijfsverlichting

Verhoog met de juiste bedrijfsverlichting het welzijn en comfort van werknemers en bezoekers.

De werkomgeving beïnvloedt de prestaties van werknemers. Daarom vraagt elke werkomgeving om specifieke verlichting. Dat gaat van kantoorpanden, bedrijfspanden, distributiecentra, parkeergarages tot aan bedrijfshallen. De juiste bedrijfsverlichting bevordert in deze omgevingen de productiviteit, gezondheid en veiligheid. Dit leidt tot minder ziekteverzuim, grotere prestaties en meer werkplezier. Echter, verlichtingsprojecten brengen ook risico’s en uitdagingen met zich mee. Het is daarom essentieel om elk installatieproject efficiënt, veilig en rendabel uit te voeren. Hoe voorkomt u onnodig hoge kosten, vertragingen of problemen bij het realiseren van lichtoplossingen? 

Door onze unieke werkwijze en ervaring zorgen wij voor de juiste lichtoplossing in uw project. Wij helpen u bij het creëren, scoren en realiseren van installatieprojecten. Van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Icon
Wij bieden toekomstbestendige licht control
Onze bedrijfsprojecten
Meer laden Alle projecten

Wij verlichten uw bedrijfsproject

Tijdens projecten stellen wij ons graag op als procespartner. Het uiteindelijk doel is de juiste lichtoplossing voor uw project. Tijdens het proces verlichten wij ook uw werk als installateur of projecteigenaar. Zo bieden wij naast lichtadvies en -ontwerp ook graag volledige financiële- en ontwerpverantwoordelijkheid. Ons belofte is dan ook: ‘wij verlichten uw werk’. Zo kunt u zich richten op de verder invulling van uw project. Met de garantie dat wij de lichtoplossing van de hoogste kwaliteit leveren binnen het budget.

Als partner binnen het proces vinden wij een nauwe samenwerking vanaf de start belangrijk. Daarom gaan wij graag zo vroeg mogelijk in gesprek met u als calculatorprojectleider, architect of eindgebruiker. Via onze unieke werkwijze werken wij vervolgens aan uw project.

Vraag lichtplan aan

Nog aan het oriënteren?
Vraag onze whitepaper aan!

Installaties binnen utiliteitsprojecten zijn complex en uitdagend. Als projecteigenaar ervaart u steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Bent u nog aan het oriënteren op bedrijfsverlichting? Download dan onze brochure over de essentie van een lichtplan. Lees in de brochure hoe u installatieprojecten kunt scoren en realiseren met de juiste bedrijfsverlichting.

Essentieel voor uw bedrijfsproject

Elk bedrijfsproject vereist een unieke aanpak voor verlichting. Met onze werkwijze creëren wij het juiste lichtplan voor uw project. Daarin houden wij rekening met verschillende aspecten van een bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld: wat zijn de werkzaamheden van medewerkers? Is er natuurlijke (dag)licht aanwezig? Welke normen en eisen gelden er voor werkzaamheden in deze ruimte?

Daarnaast is een analyse nodig van de afmetingen en kleurenstelling in een bedrijfsruimte. Wat is de hoogte van de ruimte? Van welk materiaal is de ruimte opgebouwd? Wat is de kleur van vloer en wanden? Op basis hiervan bepalen wij het lichtplan voor uw project.

Naast bovenstaande punten zijn uw wensen en eisen als opdrachtgever zijn belangrijk bij het invullen van de bedrijfsverlichting. Door onze merkonafhankelijkheid leveren wij altijd de beste aanbieding voor uw project. Zowel op financieel als technisch gebied.

Ontvang uw lichtplan

Innovatie van bedrijfsverlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen de juiste oplossing creëren voor uw bedrijfsverlichting?

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw bedrijfsproject te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies aan.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.