Montageservice

Hoe zorgt u ervoor dat u de verlichting in uw project efficiënt, veilig en rendabel realiseert?

Bij elk installatieproject is verlichting een belangrijk onderdeel. Voor u als installateur brengt de montage van verlichting echter ook risico’s en uitdagingen mee. Hoe voorkomt u in de uitvoering onvoorziene kosten, vertragingen of andere problemen? Maas & Hagoort ontzorgt u hierin: wij beloven ‘montage zonder gezeur’. Dit betekent dat wij, van A tot Z, verantwoordelijkheid nemen voor het licht in uw installatieproject. Daardoor wordt de verlichting in uw project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk gerealiseerd.

Door onze effectieve montage aanpak zorgen wij voor een vast projectrendement in uw installatieproject. Zo helpen wij u bij het creëren, scoren en monteren van installatieprojecten, van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Wij leveren 97% van onze projecten op tijd
Icon
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid

De voordelen van ‘montage zonder gezeur’

Hoe zorgt u ervoor dat u een project efficiënt, veilig en rendabel uitvoert? Met ‘montage zonder gezeur’ optimaliseren wij uw rendement door installatiekosten en risico’s te minimaliseren. Ontdek de voordelen:

  • Vast rendement: Onze all-in prijsaanpak zorgt voor geen verrassingen. De factuur komt overeen met de afgesproken kosten.
  • Capaciteitsverhoging: Wij nemen de montage van verlichting over. Uw medewerkers kunnen zich daardoor op andere taken richten. U kunt daardoor efficiënter werken en meer projecten aannemen.
  • Logistiek gemak: Wij regelen de leveringen van de verlichting. Eventuele problemen worden dan ook door ons opgelost. Wij zorgen voor montage binnen de afgesproken projectdeadline.
  • Veiligheid & kwaliteit: Wij voldoen aan alle normen en voorschriften, zoals ISO 9001 en VCA. Ook gebruiken wij alleen gekeurde gereedschappen en materialen. Daarnaast selecteren wij de juiste monteurs met de juiste ervaring en kennis voor elke project. Zo beloven wij veilige en kwalitatieve montage naar klanteisen.
Lichtplan aanvragen

Stap 1 werkvoorbereiding

Ons beginpunt is project specifiek en gedetailleerd licht- en montageplan

Voordat wij beginnen met de montage, voeren wij eerst een grondige beoordeling van de locatie uit. Indien nodig, maken we gebruik van een 3D-scan voor de inventarisatie. Daarna stellen wij een gedetailleerd licht- en montageplan op. Dit plan omvat ook de logistieke planning, van de levering van materialen tot het scheiden van afval. Op deze manier zorgen wij voor maximale efficiëntie tijdens het gehele montageproces.

Stap 2 assemblage

Assemblage in onze eigen werkplaats zorgt voor efficiëntie op de projectlocatie

In onze werkplaats voeren wij zoveel mogelijk assemblage- en prefab taken uit. Deze aanpak leidt tot aanzienlijke efficiëntie en kostenbesparing. Het resultaat is een snelle installatie op de projectlocatie, die ook kosteneffectief is. Dit betekent dat wij in staat zijn om de installatietijd op locatie te verkorten. Het resultaat is een minimale verstoring van primaire processen en snellere projectoplevering.

Stap 3 montage

Ons uitgangspunt, evenals onze merkbelofte, is ‘montage zonder gezeur’

Wij verzorgen de volledige montage van de verlichting op locatie. Bij het monteren staat minimalisatie van verstoring in uw primaire proces centraal. Het begint met materiaallevering in een beperkt aantal levermomenten. Vervolgens worden de gecodeerde lichtproducten met trolleys direct naar de montageplaats gebracht. Wij verzorgen specifieke communicatie over de uitvoeringswerkzaamheden richting stakeholders. Op deze manier zorgen wij voor ‘montage zonder gezeur’.

Nog aan het oriënteren? Vraag gratis whitepaper aan!

Montage binnen utiliteitsprojecten kan complex en uitdagend zijn. Als projectverantwoordelijke ervaart u toenemende risico’s bij de uitvoering van projecten. Maas & Hagoort helpt u als installateur bij het snel, efficiënt en conform alle gestelde eisen monteren van de verlichting. Wilt u meer weten? Download dan onze brochure: montage zonder gezeur.

Stap 4 oplevering & service

Wij zijn verantwoordelijk voor de verlichting in uw project, van A tot Z

Ons team zorgt ervoor dat het project volgens de afgesproken specificaties en planning wordt opgeleverd. Daarnaast bieden wij een duidelijke rapportage en opleverdocumentatie aan. Verder staat onze customer support afdeling altijd klaar om u of eindgebruikers te helpen. Zo bent u verzekerd van een succesvolle installatie.

Samen voor een hoger rendement in uw project?

Installateurs kampen met een grote werkdruk. Als installateur bent u gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties. De montage van verlichting is daarentegen eenvoudig, maar tijdrovend. Bij montage draait het vooral om capaciteit.

Maas & Hagoort heeft de capaciteit en kennis om verlichting van ontwerp tot montage te verzorgen. Ontvang een op gemaakte montageraming. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan!

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.