Montage

MH montage service

In een tijd dat iedereen handen tekort komt, bieden wij u een extra service aan. Onze nieuwe toegevoegde waarde: de MH montage service. Een helpende hand bij uw projecten. Samen met u inventariseren en bespreken wij uw wensen.  U zult zien: Samen bereiken we meer dan u denkt!  Onze gecertificeerde monteurs ontzorgen u graag op gebied van montage. Zo bespaart u tijd én personeelskosten!

Lumion - Amsterdam

De technische verlichting voor Lumion leverden wij in samenwerking met de installateur. Voor de montage van de verlichting waren wij verantwoordelijk.

» Lees meer

BUAS - Breda

Onze monteurs zijn momenteel bezig met het monteren van de technische én decoratieve verlichting voor Breda University of Applied Sciences (voorheen NHTV).

» Lees meer

Bakenpoort - Almere

Wij zijn gestart met het monteren van project Bakenpoort in Almere. Het nieuwe schoolgebouw voor havo en mavo leerlingen komt vlak naast het Topsportcentrum in Almere Poort.

» Lees meer

Kamer van Koophandel - Rotterdam

Voor het pand Blaak 40 monteerden wij de LED verlichting. Dit deden we in opdracht van K R Elektrotechnieken B.V. Veenendaal.

» Lees meer

Start montage Landgoed Beukenstein

Wij zijn gestart met het monteren van project Beukenstein. In dit project worden toekomstbestendige woon- en zorgvoorzieningen gerealiseerd. Lees meer over dit project!

» Lees meer

VCA* Certificering in bezit!

Het VCA* keurmerk en bedrijfscertificaat is aan ons toegekend door DEKRA. Het laat zien dat wij tijdens de montage van de verlichting als organisatie binnen alle processen veilig werken.

» Lees meer

Project NRC gerealiseerd

Naast het creëeren van een lichtplan, maakten wij ook een montagevoorstel voor het NRC. We demonteerden de oude verlichting en voerden vervolgens de montage van de nieuwe LED verlichting uit.

» Lees verder

Grand café Blur

Op een perfecte plek voor een grand-café is Blur gevestigd. We leverden niet alleen de verlichting maar boden ook een helpende hand op gebied van montage.

» Bekijk project

Grand Hotel Arion

Het hele restaurant in Vlissingen is opnieuw ingericht en de lobby is compleet vernieuwd. Onder andere de entree en het restaurant zijn door ons verlicht.

» Bekijk project

Hoe verloopt het montage traject

Er gaat een heel traject vooraf aan het monteren van verlichting. Dat leggen wij hier aan u uit.

» Lees verder

Blaak 34

In een monumentaal pand in Rotterdam is Blaak 34 gevestigd. De verlichting voor dit project is op maat gemaakt. Ook zorgden wij voor de montage hiervan.

» Bekijk project

Azura Hoofddorp

Na een renovatie is het gebouw in Hoofddorp uiterst duurzaam geworden. Voor het complete lichttraject, van lichtplan tot montage waren wij verantwoordelijk.

» Bekijk project

MBO Rijnland

Deze school geeft niet alleen les aan MBO-ers maar ze geven ook voortgezet algemeen volwassenenonderwijs. Naast het leveren van basisverlichting hebben wij ook de verlichting gemonteerd.

» Bekijk project

HDSR Houten

Naast dat wij een lichtplan maakten en de verlichting leverden, hebben wij Heijmans ontzorgd door onze montageservice. Samen realiseerden wij dit project.

» Bekijk project

North Sea Port

Het kantoor van North Sea Port is vernieuwd. Wij realiseerden samen met Brokx Projectinrichting de basis- en sfeerverlichting. Ook verzorgden wij de installatie.

» Bekijk project

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze montageservice? Neem dan contact op met Jaap, hij is projectleider montage. Hij plant de projecten in en zorgt samen met het montage team voor een succesvolle afronding van uw project.

Mail Jaap>