Verlichting in de zorg

Verhoog het comfort en welzijn van patiënten en personeel met de juiste lichtoplossing.

Verlichting bevordert de gezondheid, veiligheid en concentratie in de zorg. Dit resulteert in betere zorgprestaties en comfort voor patiënten. Hiermee levert u waarde binnen uw installatieproject. Voor installateurs brengt verlichting echter ook risico’s en uitdagingen met zich mee. Iedere zorginstelling heeft zijn eigen doel en functie. Daarom heeft elke zorginstelling specifieke verlichting nodig, of het nu gaat om tandartspraktijken, huisartspraktijken, ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Hoe kunt u een project efficiënt en rendabel realiseren zonder onverwachte kosten, vertragingen of problemen?

Door onze unieke werkwijze en ervaring zorgen wij voor de juiste lichtoplossing in uw zorgproject. Wij helpen u bij het creëren, scoren en realiseren van installatieprojecten, van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid
Wij bieden toekomstbestendige licht control

Wij verlichten uw zorgproject

Licht bevordert de gezondheid van de patiënt. Daarom zijn passende lichtoplossingen, zowel natuurlijk als kunstmatig, essentieel voor veilige en ontspannen zorginstellingen. Om dat te bereiken garanderen wij de hoogste kwaliteit lichtoplossingen, altijd binnen de gestelde eisen.  Bijvoorbeeld door slimme, duurzame lichtproducten houden wij de energie-efficiëntie hoog en de kosten laag. Hierin gaan wij verder. Als procespartner nemen wij verantwoordelijkheid van A tot Z, zodat u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw project. Onze belofte is dan ook: ‘wij verlichten uw werk’.

Als procespartner vinden wij een nauwe samenwerking vanaf de start belangrijk. Daarom gaan wij graag zo vroeg mogelijk in gesprek met u als calculatorprojectleider, architect of eindgebruiker.

Vraag lichtadvies aan

Nog aan het oriënteren? Vraag gratis whitepaper aan!

Installaties binnen de zorgsector zijn complex en uitdagend. Een projecteigenaar in deze branche ervaart daarom steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Bent u nog aan het oriënteren op verlichting in de zorgsector? Download onze brochure ‘Lichtplan’. In deze brochure vertellen wij u graag op welke wijze de ideale lichtoplossing voor uw zorgproject bepaald wordt.

Essentieel voor uw zorgproject

Verlichting in de zorg gaat verder dan optimale visuele ondersteuning die voldoet aan de norm. Wij creëren met onze werkwijze het juiste lichtplan voor uw project. In een lichtplan houden wij rekening met de essentiële aspecten van licht in de zorg.

Comfort en gezondheid: De juiste verlichting beïnvloed het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Wij ontwerpen daarom onze lichtoplossingen altijd binnen de functionele eisen.

Prestatie: Het juiste licht leidt tot minder vermoeidheid, verhoogde concentratie en betere prestaties in ziekenhuizen, klinieken en verzorgingshuizen.

Efficiëntie: Efficiëntie gaat om energieverbruik. Wij bieden lichtproducten met een laag stroomverbruik en minimaal onderhoud. Zo hebben wij als merkonafhankelijke leverancier altijd het licht product die voldoet aan de gestelde wensen en -eisen. Daarnaast houden wij rekening met de hoeveelheid daglicht binnen een ruimte of gebouw. Gebruik van daglicht heeft het extra voordeel dat het energieverbruik en de bijbehorende kosten helpt verminderen. In onze lichtoplossing staat duurzaamheid centraal.

Innovatie in verlichting voor de zorg

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Sparren over de juiste lichtoplossing voor uw zorgproject?

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw zorgproject te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.