Lichtontwerp laten maken door engineers

Lichtontwerp

Een goed lichtontwerp geeft uw gebouw een extra dimensie. Dit willen wij graag terug laten komen in onze lichtplannen. Een ontwerp vraagt de nodige tijd en expertise. Er moet aan verschillende normen worden voldaan, of dat nu is voor een fabriek of een kantoor. Maar ook wanneer er juist sfeer moet worden gecreëerd. Wij nemen u dit graag uit handen.

Voordat wij voor u een lichtontwerp maken overleggen wij met u over de functie van de ruimte. Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Welke sfeer moet de ruimte uitstralen? Wij zorgen dat het lichtontwerp voorziet in de nodige contrasten. Basisverlichting om de ruimte functioneel te verlichten, accentverlichting om details uit te lichten en om sfeer te creëren. Voor ons is elk project uniek. Daarom streven wij naar het maken van een optimaal lichtontwerp dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Het lichtontwerp maken wij graag in een vroeg stadium. Zo kunnen wij samen met u de ideeën maar ook oplossingen uitwerken. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld.

Wij maken voor uw project lichtberekeningen en offertes op maat. Dat verlicht uw werk aanzienlijk… Neem voor meer informatie contact met ons op.