Adviseur

Als merkonafhankelijk lichtexpert verzorgen wij de optimale lichtoplossing

In de rol van lichtexpert stellen wij ons graag op als partner. Voor u als adviseur is het belangrijk dat de geleverde producten voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen binnen een bepaald budget. Wij begeleiden en helpen u hier graag bij. Door onze samenwerking met ruim 200 fabrikanten, profiteert u van onbeperkte keuzemogelijkheden. Dit stelt ons in staat altijd de juiste prijs/kwaliteit lichtoplossingen te bieden voor uw project, met een garantie van 5 jaar.

Met ruim 75 jaar ervaring weten wij wat er van u én ons wordt verwacht. Wij streven ernaar altijd binnen de gebudgetteerde uren het advieswerk uit te voeren met de juiste onderbouwing.

Neem contact op
Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid
Icon
Wij bieden toekomstbestendige licht control

Onafhankelijke lichtexpert

Maas & Hagoort is al ruim 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van inventarisatie voor een goedgekeurd lichtplan tot projectmanagement, montageservice, programmering & licht control. Maas & Hagoort gaat verder waar anderen stoppen! Nu en in de toekomst. Wij helpen u als adviseur met:

  • Realiseren van de optimale lichtoplossing binnen een gebouw.
  • Voldoen aan de gelden normen en eisen die aan het project worden gesteld.
  • Realiseren van duurzame en energie efficiënte lichtoplossingen.

 

Onze werkwijze
Stap 1: Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen van u als adviseur en de en de wensen van de opdrachtgever en architect vastgelegd. Dit doen we middels een (online) meeting bij u of bij ons op locatie om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces te doorlopen.

Stap 2: Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtplan. Tijdens het ontwerpen maken we een lichtplan waar we rekening houden met alle actuele eisen en normen en tevens de vastgestelde aanvullende eisen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtontwerp wordt ondersteund met een armaturenboek inclusief technische specificaties, en eventueel aangevuld met 3D visualisaties.

Stap 3: Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming of gespecificeerde offerte. Dit geeft u inzicht in de indicatieve kosten voor verlichting in uw project. Op deze manier houd u grip op de kosten binnen het totaalproject.

Stap 4: Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij Maas & Hagoort een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, onze projectmanagers zorgen voor proactieve communicatie en spreken de taal van alle betrokken partijen in het bouwproces.

Stap 5: Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een garantieverklaring, lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

De toekomst van verlichting

Licht control is tegenwoordig essentieel voor het verhogen van comfort, veiligheid en efficiëntie. Maas & Hagoort is uw lichtexpert in geavanceerde draadloze lichtsturing. Onze whitepaper over lichtcontrole biedt inzicht in de voordelen van deze innovaties. Ontdek hoe onze slimme lichtoplossingen bijdragen aan een efficiëntere en comfortabelere omgeving. Download de whitepaper nu en lees verder over smart lighting.

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen naar slimme lichtoplossingen

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw projecten te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.