Adviseur

Naast lichtleverancier stellen wij ons graag op als partner. Voor u als adviseur is het belangrijk dat de geleverde producten voldoen aan de juiste kwaliteitsnormen binnen een bepaald budget. Wij begeleiden en helpen u hier graag bij. Door onze samenwerking met ruim 250 leveranciers, profiteert u van onbeperkte keuzemogelijkheden. Dit stelt ons in staat altijd de juiste prijs/kwaliteit lichtoplossingen te bieden voor uw project, met een garantie van 5 jaar.

Met ruim 70 jaar ervaring weten wij wat er van u én ons wordt verwacht. Wij streven ernaar altijd binnen de gebudgetteerde uren het advieswerk uit te voeren met de juiste onderbouwing.

Onze werkwijze

1
Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen van u als adviseur en de en de wensen van de opdrachtgever en architect vastgelegd. Dit doen we middels een (online) meeting bij u of bij ons op locatie om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces te doorlopen.

Lees meer
2
Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtplan. Tijdens het ontwerpen maken we een lichtplan waar we rekening houden met alle actuele eisen en normen en tevens de vastgestelde aanvullende eisen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtontwerp wordt ondersteund met een armaturenboek inclusief technische specificaties, en eventueel aangevuld met 3-d visualisaties.

Lees meer
3
Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming of gespecificeerde offerte. Dit geeft u inzicht in de indicatieve kosten voor verlichting in uw project. Op deze manier houd u grip op de kosten binnen het totaalproject.

Lees meer
4
Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, onze projectmanagers zorgen voor proactieve communicatie en spreken de taal van alle betrokken partijen in het bouwproces.

Lees meer
5
Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een garantieverklaring, lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Lees meer

Inspiratie opdoen?

In onze nieuwste projectbrochure lichten wij een aantal verlichtingsprojecten uit en ontdekt u hoe wij onze partners ondersteunen bij het succesvol afleveren van het project. Hierbij staat de samenwerking met onze partners centraal. Het projectproces wordt doorgenomen op weg naar de unieke lichtoplossing.