Onze projecten

Uw project is waar het om draait. De juiste verlichting is hierin onmisbaar.

Waarde toevoegen voor zowel onze partners als voor de eindgebruiker is essentieel en ons doel op het gebied van projectverlichting. Onze lichtoplossingen stellen onze klanten dan ook in staat om hún doelen te bereiken. Of dit nou energiebesparing, het realiseren van gezonde werkplekken of het verhogen van comfort en productiviteit van de werknemers is. En met onze kennis van licht, elektrotechniek, gebouwbeheer en software oplossingen zijn wij in staat om goed lichtadvies te geven en samen met u een passende oplossing te zoeken voor uw projectverlichting.

Bekijk onze verzorgde lichtoplossingen of lees via onderstaande buttons meer over projectverlichting binnen onze segmenten.

 

Meer laden

De juiste projectverlichting

Uw project ontzorgen door unieke lichtoplossingen, dat is ons doel.

Binnen het verlichten van een project gaan wij graag zo vroeg mogelijk met onze partners in gesprek. Hierbij is de samenwerking met u als calculator, projectleider of adviseur essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en gestelde eisen van het project werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Een belangrijk uitgangspunt bij het opmaken van een goed verlichtingsplan voor uw project is het nagaan van de functie van de ruimte. Betreft het een zorginstelling, een kantoor of klaslokaal? Ieder project vraagt om unieke verlichting.

Bent u benieuwd hoe onze engineers van uw projectaanvraag een lichtoplossing maken? Neem vrijblijvend contact met ons, wij ontzorgen u graag.

Vraag uw lichtoplossing aan

Inspiratie opdoen?

In onze brochure vindt u inspirerende voorbeelden van onze projecten voor o.a. horeca, kantoren, zorg en overheidsinstellingen. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor verdere toelichting of andere vragen.

Onze werkwijze

Van de tekentafel tot aan de installatie geeft Maas & Hagoort begeleiding, door calculatie & engineering, realisatie en oplevering & aftersales.
Wij onderscheiden ons door kostenreductie te realiseren, processen te beheren, winst te maximaliseren, het uitsluiten van risico’s, flexibiliteit en technologische ontwikkeling.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.