Projectverlichting kopen?

Projectverlichting en lampen

Maas & Hagoort is een onafhankelijke lichtexpert voor projectverlichting. Wij ontzorgen het gehele traject met als resultaat een lichtplan geheel naar uw wens. Door jarenlange ervaring en een breed scala aan projecten hebben wij ons ontwikkeld van leverancier tot echte partner die graag meedenkt met haar klanten. Maas & Hagoort verzorgt onder andere verlichting voor winkels en andere projecten.

Projectverlichting is de gehele verzorging van functionele- tot noodverlichting binnen gebouwen. Gedegen projectverlichting realiseren is een tijdrovende onderneming en vraagt de nodige expertise. Wij overleggen daarom graag met u in een vroeg stadium. Dit stelt ons in staat dat wij samen met u de idee├źn maar ook de oplossingen kunnen uitwerken. Door samenwerking met een groot aantal leveranciers van armaturen vinden wij altijd de oplossing die het best bij u past.

Gratis advies over verlichting aanvragen

LED verlichting is bijvoorbeeld in bepaalde situaties een oplossing die energiebesparing mogelijk maakt. Een goede toekomst met duurzaam licht. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van LED verlichting. Maas & Hagoort is meer dan een groothandel, wij verlichten uw werk aanzienlijk. Voor advies over het verlichten van uw project neemt u vrijblijvend contact met ons op. Laat uw project verlichten door Maas en Hagoort, vraag daarvoor hieronder een lichtplan aan. Ook voor lichtadvies kunt u bij ons terecht.

 

Vraag direct een lichtplan aan!