Onze projectverlichting

Bij Maas & Hagoort staat optimale verlichting in uw installatieproject centraal.

Binnen projectverlichting is het essentieel om waarde toe te voegen voor zowel onze partners als eindgebruikers. Onze lichtoplossingen stellen klanten dan ook in staat om hún doelen te bereiken. Voor u realiseren wij zo verlichting die voldoet aan de normen en eisen van uw installatieproject. Door middel van lichtontwerp, calculatie, engineering, licht control, montage, optimalisatie en aftersales realiseren wij toegevoegde waarde in uw project. Daarvoor gebruiken wij ook onze kennis in verlichting, elektrotechniek, gebouwbeheer en softwareoplossingen. Bovendien verzorgen wij verlichting welke eenvoudig aanpasbaar is met light control systemen, zoals Casambi. Het resultaat ziet u in de door ons verzorgde lichtplannen en lichtoplossingen.

Wilt u meer informatie over verlichting in een specifiek segment? Gebruik dan de onderstaande knoppen.

 

Meer laden

De juiste projectverlichting

Uw project ontzorgen door unieke lichtoplossingen, dat is ons doel.

Binnen het verlichten van een project gaan wij graag zo vroeg mogelijk met onze partners in gesprek. Hierbij is de samenwerking met u als calculator, projectleider of adviseur essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en gestelde eisen van het project werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Een belangrijk uitgangspunt bij het opmaken van een goed verlichtingsplan voor uw project is het nagaan van de functie van de ruimte. Betreft het een zorginstelling, een kantoor of klaslokaal? Ieder project vraagt om unieke verlichting.

Bent u benieuwd hoe onze engineers van uw projectaanvraag een lichtoplossing maken? Neem vrijblijvend contact met ons, wij ontzorgen u graag.

Vraag uw lichtoplossing aan

Lichtplan voor uw project? Vraag gratis whitepaper aan.

Bent u op zoek naar lichtplan voor uw project? Maas & Hagoort is gespecialiseerd in lichtplannen en lichtadvies voor diverse sectoren. Onze lichtplannen zijn altijd op tijd en voldoen aan de gestelde eisen. Wij bieden u een totaaloplossing voor uw verlichtingsvraagstuk, van ontwerp tot realisatie. Samen creëren wij zo lichtoplossingen volgens projectnormen en -eisen. Wilt u meer weten over een lichtplan op maat? Download dan nu onze brochure: lichtplan.

Onze werkwijze

Maas & Hagoort is gespecialiseerd in het realiseren van projectverlichting binnen diverse sectoren. Denk aan verlichting voor bedrijven, kantoren, onderwijs, overheid en zorg. Wij bieden begeleiding vanaf de tekentafel tot aan de installatie. In het proces onderscheiden wij ons door flexibiliteit, kostenreductie, procesbeheer, winstmaximalisatie, risicobeheersing en technologische innovatie. Dit proces begint met een lichtplan naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever. Hierbij wordt rekening gehouden met de normen en eisen die gelden voor de betreffende ruimte en functie. Zo garandeert Maas & Hagoort projectverlichting die voldoet aan de normen en eisen.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.