Calculator

Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen

Al jarenlange partner van de installateur kennen wij de uitdagingen binnen uw vakgebied als geen ander. Het maken van een projectcalculatie gaat gepaard met financiële en kwalitatieve eisen waarbij de voortgang en snelheid van het proces centraal staat.

Binnen Maas & Hagoort beschikken wij over een grote calculatiecapaciteit waardoor wij binnen één week een concurrerende calculatie kunnen aanbieden. Uiteraard binnen de technische en financiële vraagspecificatie. Onze merkonafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij het beste product voor het project zoeken. Daardoor bieden wij altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding, met 5 jaar garantie en geen verrassingen achteraf. Met onze engineerscapaciteit en kennis nemen wij de verantwoordelijk voor het lichtproject uit handen waardoor u aan de slag kunt met de verdere calculatie.

Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Icon
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid

Onafhankelijke lichtexpert

Maas & Hagoort is al ruim 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van advies en het maken van een goedgekeurd lichtplan tot risico overname, programmering en volledige licht control. Maas & Hagoort gaat verder waar anderen stoppen! Nu en in de toekomst. Wij helpen u als calculator met:

  • Goedgekeurde lichtplannen: Wij zorgen ervoor dat uw lichtplan voldoet aan alle eisen en normen.
  • Tijdsbesparing: Maas & Hagoort neemt u een groot deel van het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw calculaties.
  • Minder risico: Wij nemen de risico’s van lichtberekeningen en planning uit handen.
Onze werkwijze
Stap 1: Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan fysiek een inventarisatie zijn van een bestaande situatie, of juist een (online) meeting om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten de snelheid in het proces te borgen.

Stap 2: Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken we een lichtplan wat voldoet aan alle eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtplan wordt ondersteund met een armaturenboek. Aanvullend aan het lichtplan kunnen bijvoorbeeld een smart lighting, noodverlichting of snoerenplan meegenomen worden in het ontwerp.

Stap 3: Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming of een offerte. In deze fase zullen ook lichtberekeningen en verdere onderbouwende documentatie verzorgt worden. Verder zullen aanvullende diensten zoals een Risico overname, Intentieovereenkomst, Financiering of garantieverlenging besproken worden.

Stap 4: Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen.  Na definitief akkoord gaan we over tot bestelling en tot levering van de producten. Tijdens de uitvoering kunnen we u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaatslogistiek of projectmanagement. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, dit willen we borgen middels een opdrachtgeversoverleg.

Stap 5: Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Scoor snel & eenvoudig projecten!

De druk op installateurs om snel en efficiënt te werken is groter dan ooit.  Deadlines, tijdsdruk en complexe calculaties maken het binnenhalen van projecten steeds uitdagender. Wilt u uw projecten efficiënter beheren en uw scorekansen bij het binnenhalen van projecten vergroten? Download de whitepaper en ontdek hoe Maas & Hagoort uw projectmanagement naar een hoger niveau tilt.

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen naar slimme lichtoplossingen

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw projecten te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.