Calculator

Als jarenlange partner van de installateur kennen wij de uitdagingen binnen uw vakgebied als geen ander. Het maken van een projectcalculatie gaat gepaard met financiële en kwalitatieve eisen waarbij de voortgang (en snelheid) van het proces centraal staat. Wij kunnen u ontzorgen in het proces door zowel de financiële als procesverantwoordelijkheid op ons te nemen.

Wij beschikken over een grote calculatiecapaciteit waardoor wij binnen één week een concurrerende calculatie kunnen aanbieden. Uiteraard binnen de technische en financiële vraagspecificatie. Onze merkonafhankelijkheid zorgt ervoor dat wij het beste product voor het project zoeken en daardoor altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding kunnen aanbieden, met 5 jaar garantie en geen verrassingen achteraf.

Met onze engineerscapaciteit en kennis nemen wij de verantwoordelijk voor het lichtproject uit handen waardoor u aan de slag kunt met de verdere calculatie.

Onze werkwijze

1
Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan fysiek een inventarisatie zijn van een bestaande situatie, of juist een (online) meeting om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten de snelheid in het proces te borgen.

Lees meer
2
Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken we een lichtplan wat voldoet aan alle eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtplan wordt ondersteund met een armaturenboek. Aanvullend aan het lichtplan kunnen bijvoorbeeld een smart lighting, noodverlichting of snoerenplan meegenomen worden in het ontwerp.

Lees meer
3
Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming of een offerte. In deze fase zullen ook lichtberekeningen en verdere onderbouwende documentatie verzorgt worden. Verder zullen aanvullende diensten zoals een Risico overname, Intentieovereenkomst, Financiering of garantieverlenging besproken worden.

Lees meer
4
Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen.  Na definitief akkoord gaan we over tot bestelling en tot levering van de producten. Tijdens de uitvoering kunnen we u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaatslogistiek of projectmanagement. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, dit willen we borgen middels een opdrachtgeversoverleg.

Lees meer
5
Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Lees meer

Samen verlichten wij uw werk

Installaties binnen utiliteitsprojecten zijn complex en uitdagend. Een calculator en werkvoorbereider in deze branche ervaren steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Wat is de oorzaak hiervan? In deze whitepaper leest u waarom een betrouwbare partij de oplossing kan zijn…