Over ons

Maas & Hagoort is een onafhankelijke lichtleverancier. We zijn bekend met alle facetten van licht. Het adviseren en ontwerpen van lichtplannen en de levering van armaturen en lichtbronnen vormen onze kernactiviteit. Kennis en expertise garanderen uitgebalanceerde lichtoplossingen.

Wij zijn gevestigd in Kapelle, waar wij uw wensen inventariseren, u informeren, adviseren, de aanvragen realiseren en waar ook de financiering geregeld wordt. Alles onder één dak wil zeggen korte lijnen in korte tijd. In ons pand hebben wij ook de mogelijkheid tot het houden van voorraad. Wij hopen u sneller van dienst te kunnen zijn met deze unieke locatie. Ook hebben wij een nevenvestiging in Apeldoorn, vanaf deze locatie worden aanvragen uitgewerkt. Onze medewerkers hebben nauw contact met de vestiging Kapelle en geven u graag advies.

Dit advies moet volgens de richtlijnen, bestek en geldende normen gegeven worden. Hieraan moet ook het lichtplan voldoen. Het opstellen van een lichtontwerp kan een tijdrovende klus zijn, maar Maas & Hagoort kan u op dit gebied geheel ontzorgen. U levert de gegevens aan en wij maken voor u een compleet lichtplan. Met goed doordachte verlichting kunt u de juiste sfeer creëren. Maak voor een goed advies hieronder een afspraak met één van onze medewerkers.

Telefoon:           0113 – 22 36 47
E-mail:               info@maashagoort.nl

Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers

Bel Edwin>