Over ons

Maas & Hagoort is een onafhankelijke lichtleverancier. Wij zijn bekend met alle facetten van licht. Het adviseren en ontwerpen van lichtplannen en de levering van armaturen en lichtbronnen vormen onze kernactiviteit. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van verlichting. Kennis en expertise garanderen uitgebalanceerde lichtoplossingen.

Wij zijn gevestigd in Kapelle en Hoevelaken. Hier inventariseren wij uw wensen, verstrekken wij informatie en brengen wij advies uit. Ook realiseren wij de aanvragen en regelen wij de financiering. Alles onder één dak wil zeggen korte lijnen in weinig tijd. In ons pand hebben wij ook de mogelijkheid tot het houden van voorraad. Wij hopen u sneller van dienst te kunnen zijn vanuit deze unieke locaties. Onze medewerkers in Hoevelaken hebben nauw contact met de vestiging Kapelle. Ook zij geven u graag advies.

Wij geven advies volgens de richtlijnen, bestek en geldende normen. Hieraan moet ook het lichtplan voldoen. Het opstellen van een lichtplan kan een tijdrovende klus zijn, maar Maas & Hagoort kan u op dit gebied geheel ontzorgen. U levert de gegevens aan en wij maken voor u een compleet lichtplan. Met goed doordachte verlichting kunt u de juiste sfeer creëren. Ook kunnen wij de montage voor u verrichten. Maak voor goed advies hieronder een afspraak met één van onze medewerkers.

Telefoon:           0113 – 22 36 47
E-mail:               info@maashagoort.nl

Maak direct een afspraak met Niels

Mail Niels>