Verlichting overheid

Realiseer met de juiste verlichting sfeer, tevredenheid en prestaties voor een optimale omgeving.

Verlichting is een belangrijk aspect in overheidsgebouwen. Daarnaast zorgt licht voor visueel comfort en de juiste ambiance bij zowel medewerkers als bezoekers. De juiste verlichting draagt zo bij aan een aangenaam en gezond binnenklimaat. Voor medewerkers betekent dit hogere tevredenheid, productiviteit en minder ziekteverzuim. Verlichting in overheidsgebouwen heeft een belangrijke rol op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en welzijn. Elk omgeving vraagt daarin om specifieke verlichting. Of het nu gaat om gemeentehuizen, ambassades of kantoren. Als projecteigenaar is het uw taak om installatieprojecten efficiënt, duurzaam en rendabel uit te voeren.

Onze projectervaring en werkwijze stellen ons in staat om de optimale lichtoplossing voor uw overheidsproject te realiseren. Zo helpen wij u bij het scoren en creëren van installatieprojecten, van start tot finish.

Lichtplan aanvragen
Icon
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Icon
Wij leveren 97% van onze projecten op tijd
Icon
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid

Wij verlichten uw overheidsproject

In overheidsgebouwen is het doel een lichtoplossing te realiseren naar de duurzaamheids- en lichteisen die door wet- en regelgeving gesteld zijn. Anderzijds dient dit alles binnen budget uitgevoerd te worden. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Door onze merkonafhankelijk hebben wij altijd de lichtoplossing conform de eisen en budget.

Tijdens dit proces verlichten wij ook uw werk als installateur of projecteigenaar. Wij ontzorgen u van lichtontwerp tot optimalisatie. Dit betekent dat wij bij het ontwerpen van lichtplannen die voldoen aan de normen en eisen van uw overheidsproject. Met de garantie dat wij de  lichtoplossing van de hoogste kwaliteit leveren. Ons belofte is dan ook: ‘wij verlichten uw werk’. Zo kunt u zich richten op de verdere invulling van uw project, met de zekerheid dat wij de beste lichtoplossing leveren binnen het budget.

Onze kennis, ervaring en merkonafhankelijkheid binnen het realiseren van overheidsprojecten zorgt ervoor dat wij altijd de juiste lichtoplossing leveren voor uw overheidsgebouw.

Vraag lichtplan aan

Nog aan het oriënteren?
Vraag onze whitepaper aan!

Als projecteigenaar van een overheidsgebouw of kantoor, ervaart u steeds hogere risico’s bij het realiseren van deze projecten. Het is daarom essentieel om elk installatieproject efficiënt, veilig en rendabel uit te voeren. Bent u nog aan het oriënteren op de verlichting? Download dan onze whitepaper ‘Lichtplan’. Lees hoe u uw installatieproject kunt verbeteren met de juiste lichtoplossing.

Essentieel voor uw overheidsproject

De juiste verlichting binnen overheidsgebouwen zorgt voor een beter werkklimaat onder werknemers. Het vermogen om te presteren stijgt en het ziekteverzuim daalt. Onze werkwijze is gericht op het creëren van het juiste lichtplan voor uw project. In het lichtplan houden wij rekening met de essentiële aspecten van verlichting voor projecten in dit segment.

Voor overheidsgebouwen is duurzaamheid een actueel thema. Daarom houden wij in ons lichtplan rekening met zuinige LED verlichting en slimme beheersystemen. Dit draagt bij aan een duurzaam overheidsgebouw en zorgt daarnaast voor een forse besparing op de energiekosten.

Ontvang uw lichtplan

Innovatie van verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen naar de juiste lichtoplossing in uw overheidsproject?

Wilt u deskundig advies en antwoord op al uw vragen? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het verlichten van uw installatieproject. Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies aan.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.