Architect

Licht en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Licht kan de esthetiek van een gebouw aanduiden of versterken. Het vestigt de aandacht op vormen en kleuren binnen een ruimte en zorgt daarnaast ook voor het beoogde emotioneel effect op de gebruiker van de ruimte. Als architect wilt u dat uw visie – het totaalplaatje – werkelijkheid wordt. Een visie die esthetiek koppelt met kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, binnen een passend budget.

Onze ervaring en merkonafhankelijke karakter maakt ons daarin de ideale sparringpartner. Door ons grote netwerk aan leveranciers zijn wij in staat om het maatwerk en de flexibiliteit te garanderen om aan uw wensen te voldoen. Bij Maas & Hagoort bestelt u dus meer dan alleen verlichting. Wij gaan mee in het creatieve proces en zorgen voor volledig verzorgde ontwerpen op basis van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het doel? Het ondersteunen en accentueren van uw visie met een gepast lichtontwerp. De kroon op uw werk.

Lichtplan aanvragen
Whitepaper 'lichtarchitectuur'

Onze werkwijze

1
Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen van u als architect en de en de eisen van de opdrachtgever of adviseur vastgelegd. Dit kan fysiek een inventarisatie zijn van een bestaande situatie, of juist een (online) meeting om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces te doorlopen.

Lees meer
2
Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het ontwerpen maken we een lichtontwerp waar we rekening houden met uw wensen, en de eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtontwerp wordt ondersteund met een armaturenboek inclusief referentieprojecten en eventueel met 3-d visualisaties.

Lees meer
3
Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming. Dit geeft u inzicht in de indicatieve kosten voor verlichting in uw project. Op deze manier houd u grip op de kosten binnen het totaalproject.

Lees meer
4
Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, onze projectmanagers zorgen voor proactieve communicatie en spreken de taal van alle betrokken partijen in het bouwproces.

Lees meer
5
Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Lees meer

Meer inspiratie opdoen?

In onze whitepaper ‘Lichtarchitectuur’ vertellen wij graag meer over de combinatie tussen architectuur en licht. Wij noemen het niet voor niets de kroon op uw werk. Uiteraard kunt u ons altijd benaderen voor verdere toelichting of andere vragen.