Architect

Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner

Licht en architectuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Licht kan de esthetiek van een gebouw aanduiden of versterken. Het vestigt de aandacht op vormen en kleuren binnen een ruimte. Daarnaast zorg verlichting ook voor het beoogde emotionele effect op de gebruiker van de ruimte. Als architect wilt u dat uw visie – het totaalplaatje – werkelijkheid wordt. Een visie die esthetiek koppelt met kwaliteit, functionaliteit en circulariteit, binnen een passend budget.

Bij Maas & Hagoort staat merkonafhankelijkheid centraal. Door ons grote netwerk aan leveranciers zijn wij in staat om maatwerk en flexibiliteit te garanderen. In projecten realiseren wij daarom als sparringpartner de verlichting naar uw wensen. Wij denken mee in het creatieve proces. Daarbij zorgen wij voor volledig verzorgde ontwerpen op basis van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het doel? Het ondersteunen en accentueren van uw visie met een gepast lichtontwerp. De kroon op uw werk.

Neem contact op
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid
Wij bieden toekomstbestendige licht control

Onafhankelijke lichtexpert

Maas & Hagoort is al ruim 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van advies en het maken van een goedgekeurd lichtplan tot risico overname, programmering en volledige licht control. Maas & Hagoort gaat verder waar anderen stoppen! Nu en in de toekomst. Wij helpen u als architect met het:

  • Realiseren van de optimale lichtoplossing binnen een gebouw.
  • Combineren van functionaliteit  en duurzaamheid met esthetiek, waardoor uw visie tot leven komt.
  • Vinden van creatieve lichtoplossingen die binnen het project budget passen
  • Voldoen aan de gelden normen en eisen die aan uw project worden gesteld.
Onze werkwijze
Stap 1: Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen van u als architect en de en de eisen van de opdrachtgever of adviseur vastgelegd. Dit kan fysiek een inventarisatie zijn van een bestaande situatie, of juist een (online) meeting om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces te doorlopen.

Stap 2: Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het ontwerpen maken we een lichtontwerp waar we rekening houden met uw wensen, en de eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtontwerp wordt ondersteund met een armaturenboek inclusief referentieprojecten en eventueel met 3D visualisaties.

Stap 3: Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming. Dit geeft u inzicht in de indicatieve kosten voor verlichting in uw project. Op deze manier houd u grip op de kosten binnen het totaalproject.

Stap 4: Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, onze projectmanagers zorgen voor proactieve communicatie en spreken de taal van alle betrokken partijen in het bouwproces.

Stap 5: Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Lichtarchitectuur in de praktijk

Als architect bent u gedreven door perfectie. Uw visie voor een gebouw is uniek. Binnen een gebouw wilt u die visie tot leven brengen, met oog voor detail, functionaliteit én esthetiek. Licht speelt hierin een cruciale rol. De optimale lichtoplossing vinden is complex. U moet rekening houden met de specifieke eisen van het project. Denk aan de technische specificaties, budgetbeperkingen en esthetische keuzes. Bovendien moet u voldoen aan de geldende normen op het gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Download de whitepaper nu en ontdek hoe wij samen de optimale lichtoplossing vinden.

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen naar slimme lichtoplossingen

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw projecten te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.