Lichtadvies op maat

Op zoek naar de synergie tussen functie, esthetiek en efficiëntie.

Als onafhankelijk lichtadviseur streven wij ernaar om de perfecte mix te vinden tussen esthetiek en de functionaliteit van een ruimte. Ons adviesteam begrijpt als geen ander het samenspel tussen deze beide vormen en gaat op basis van de gestelde eisen van een project op zoek naar de juiste efficiënte invulling van het lichtplan. 
Wij weten hoe verlichting mensen op het werk, school of vrije tijd beïnvloedt. Dit stelt ons in staat om u te adviseren over lichtoplossingen die niet alleen positieve invloed op de gebruikers van de ruimte hebben, maar ook duurzaam voor milieu en bedrijven.

Lichtadvies aanvragen
Icon
Wij dragen financiële en ontwerp verantwoordelijkheid
Icon
Onze aanbieding is altijd op tijd en voldoet aan de gestelde eisen
Icon
Wij bieden toekomstbestendige licht control

Lichtadvies nodig? Zo gaan wij te werk

Voordat wij daadwerkelijk lichtadvies kunnen geven aan onze partners & relaties over het project is het belangrijk de eisen goed van het project in beeld brengen. De eerste stap in dit proces is dan ook een gesprek met één van onze lichtadviseurs. In het gesprek achterhalen wij wat de functionaliteit en algemene sfeer van de ruimte of het gebouw is. Vervolgens gaan we dieper in op de eisen binnen het project, bijvoorbeeld voor werkplekverlichting.

Hierbij houden wij rekening met verschillende onderwerpen: is er bijvoorbeeld een bestek waaraan wij ons moeten houden? Wordt er in het bestek gevraagd om specifieke armaturen? Bestaat er een bouwtekening en beschrijving met daarin allerlei voorwaarden?

Wij houden graag rekening met deze eisen waarop uw project is aangenomen. Op basis van dit gesprek brengen wij het lichtadvies uit. 

Duurzaam lichtadvies op alle fronten

Onze lichtadviseurs denken graag strategisch mee over de verlichting binnen uw project. Hierin houden wij rekening met de normeringen en de geldende eisen. Zo kunt u met een lichtoplossing van Maas & Hagoort op een effectieve en efficiënte manier beter omgaan met het milieu. Duurzaam licht, dat is onze zorg. U blijft in balans met de financiële situatie. Het gebruik van een duurzame lichtoplossing is tevens goed voor het imago van uw organisatie. Samen komen we tot een lichtadvies passend bij uw project

Vraag lichtadvies aan

Nog aan het oriënteren?
Vraag whitepaper ‘lichtplan’ aan!

Installaties binnen utiliteitsprojecten zijn complex en uitdagend. Als projecteigenaar ervaart u steeds hogere risico’s bij het binnenhalen van projecten. Bent u op zoek naar een compleet lichtplan voor uw installatieproject? Vraag dan onze whitepaper aan: ‘De essentie van een lichtplan’. Lees verder over de verschillende stappen in het ontwerpproces, van inventarisatie tot lichtberekening en lichtontwerp. Ontdek in deze brochure hoe u installatieprojecten scoort en realiseert met de juiste lichtoplossing.

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Benieuwd hoe wij u kunnen adviseren?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.