Projectleider

Door efficiënt projectbeheer leveren wij 97% van onze projecten op tijd.

Als projectleider wilt u projecten op tijd, binnen budget en volgens de wensen van de klant opleveren. Dat is niet altijd eenvoudig. Al ruim 75 jaar is Maas & Hagoort lichtexpert voor lichtoplossingen in diverse projecten. Hierdoor weten we wat er komt kijken bij projecten. Zo ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Binnen dit proces hebben wij door onze betrokkenheid als procespartner grip op de budgetten, deadlines en de oplevering.

Met onze ruime engineeringcapaciteit leveren wij volledig verzorgde offertes binnen de gevraagde deadline. In combinatie met onze merkonafhankelijkheid leveren wij een breed scala aan lichtproducten. Passend binnen ieder project. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen op budgetwijzigingen en levertijden. Daarbij nemen wij een stuk procesbewaking voor u uit handen.

Icon
Wij zijn een merkonafhankelijke ketenpartner
Icon
Montage zonder gezeur
Icon
Wij leveren 97% van onze projecten op tijd

Onafhankelijke lichtexpert

Maas & Hagoort is al ruim 75 jaar bekend met alle facetten van licht. Van advies en het maken van een goedgekeurd lichtplan tot risico overname, programmering en volledige licht control. Maas & Hagoort gaat verder waar anderen stoppen! Nu en in de toekomst. Wij helpen u als calculator met:

  • Goedgekeurde lichtplannen: Wij zorgen ervoor dat uw lichtplan voldoet aan alle eisen en normen.
  • Tijdsbesparing: Maas & Hagoort biedt u volledige ontzorging op het gebied van verlichting, van ontwerp tot montage en onderhoud. Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business: het realiseren van elektrotechnische installaties.
  • Minder risico: Wij nemen de risico’s van de montage en de planning uit handen.
Onze werkwijze
Stap 1: Inventarisatie

Tijdens de inventarisatiefase worden de wensen en de eisen van de opdrachtgever vastgelegd. Dit kan fysiek een inventarisatie zijn van een bestaande situatie, of juist een (online) meeting om een nieuw project door te nemen en de vraagspecificatie vast te stellen. Deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten de snelheid in het proces te borgen.

Stap 2: Ontwerp

Na het afronden van de inventarisatiefase kunnen we aan de slag met het lichtontwerp. Tijdens het lichtontwerp maken we een lichtplan wat voldoet aan alle eisen en normen zoals vastgesteld in de inventarisatiefase. Het lichtplan wordt ondersteund met een armaturenboek. Aanvullend aan het lichtplan kunnen bijvoorbeeld een smart lighting, noodverlichting of snoerenplan meegenomen worden in het ontwerp.

Stap 3: Offerte

Als het ontwerp is goedgekeurd zullen we overgaan tot het uitbrengen van een kostenraming of een offerte. In deze fase zullen ook lichtberekeningen en verdere onderbouwende documentatie verzorgt worden. Verder zullen aanvullende diensten zoals een Risico overname, Intentieovereenkomst, Financiering of garantieverlenging besproken worden.

Stap 4: Uitvoering

Als het ontwerp en de offerte akkoord zijn zullen we op locatie of bij M&H een bemonstering van de aangeboden producten verzorgen.  Na definitief akkoord gaan we over tot bestelling en tot levering van de producten. Tijdens de uitvoering kunnen we u extra ondersteunen middels het prefab aanleveren van armaturen, bouwplaatslogistiek of projectmanagement. Verder hechten we waarde aan een goed en vlekkeloos uitvoeringstraject, dit willen we borgen middels een opdrachtgeversoverleg.

Stap 5: Aftersales

Na de uitlevering van producten stoppen we niet. Denk bijvoorbeeld aan opleverdocumenten, een lichtmeting en rapportage of een opleverronde. Een project goed afsluiten is voor ons en voor u belangrijk, wij gaan voor een duurzame samenwerking! Een project evaluatie vinden wij belangrijk. Ook een full service garantieperiode vinden we belangrijk. We hebben een team met sales support medewerkers welke dagelijks klaar staan voor u als klant!

Realiseer tijdig & feilloos een project

Projecten in de installatiebranche zijn veeleisend en uitdagend. De druk om projecten snel en feilloos op te leveren is groter. Steeds hogere eisen en krappe deadlines maken de uitvoering van projecten steeds uitdagender. Wilt u uw slagingskans vergroten en uw projectmanagement naar een hoger niveau tillen?  Wij werken met u samen om uw project tijdig, binnen budget en volgens de geldende normen op te leveren. Download de whitepaper en realiseer tijdig & feilloos uw project.

Innovatie in verlichting

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw project. U wilt elk project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk uitvoeren. De innovatieve lichtoplossingen van Maas & Hagoort zorgen voor een duurzaam pand en een gezonde werkomgeving.

Samen naar slimme lichtoplossingen

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw projecten te verlichten! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.