Maak kennis met ons Inside Sales team

In het digitale tijdperk waarin wij leven wordt informatie steeds toegankelijker. Klanten en opdrachtgever worden hierdoor steeds kritischer en de eisen worden steeds hoger. Informatie over een projectcalculatie wordt met een strenge deadline ‘over de schutting gegooid’. En dat levert tijdsdruk en dilemma’s op, zeker voor de installateur. Gaan we het project wel scoren? Kunnen we het project tijdig opleveren? 

Met de introductie van onze werkwijze gaan wij op een vernieuwende manier aan de slag met uw projectaanvragen. Onze medewerkers van Inside Sales werken vanaf het eerste contactmoment met de opdrachtgevers samen om voor de ruim 50 projectaanvragen per week tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Maar, wat zijn precies de werkzaamheden en wat is het stappenplan dat uw project een succes maakt?

Inventariseren & kwalificeren

Wij willen echt alles wat van belang is weten.  Wanneer uw projectaanvraag bij ons binnen komt wordt deze direct opgepakt vanuit onze afdeling Inside Sales. Zij gaan aan de slag met het kwalificeren van uw projectaanvraag. Er wordt een eerste beoordeling gemaakt of de  aanvraag volledig en duidelijk is, en of wij de juiste lichtoplossing kunnen bieden. Om dit te beoordelen moet er voldoende informatie beschikbaar zijn over het project.

Als er niet voldoende informatie beschikbaar is of als er onduidelijkheden zijn nemen wij direct contact op om samen met u verder en beter te inventariseren. Tijdens dit traject wordt er met u meegedacht door gerichte en kritische vragen te stellen. Alleen op deze manier kan het project zorgvuldig en op de beste wijze  worden uitgewerkt. Juist deze fase is van belang om met de juiste uitgangspunten het verdere proces op de beste wijze te doorlopen. Wij willen uw vragen en wensen zo goed mogelijk begrijpen.

'Als er onvoldoende informatie beschikbaar is of als er onduidelijkheden zijn nemen wij direct contact op'

Projectaanvraag kaderen

Na het inventariseren wordt uw project grondig beoordelen. Wij willen voor onszelf weten hoe wij zo goed en zo effectief mogelijk voor u aan de slag kunnen zodat ons voorstel ruim binnen de verwachte tijd in uw mailbox belandt. Want onze aanbieding is altijd op tijd. Er wordt dan ook altijd aan u gevraagd naar de deadline. Wat een ‘spoedje’ voor u als de klant is, is door onze ruime engineeringscapaciteit vaak goed te realiseren. Daarnaast wordt er flexibiliteit ingebouwd om in te spelen op soms onmogelijk lijkende wensen.

Alle informatie wordt snel en slim verwerkt om te beoordelen hoe en wanneer onze sales engineers de projectaanvraag op gaan pakken. De prioriteit van de engineering blijft daardoor zoals het bedoeld is: lichtoplossingen creëren voor uw project binnen tijd en budget!

Snel en zorgvuldig

De toegevoegde waarde van het Inside Sales team zit in de duidelijkheid en snelheid bij het formuleren van uw projectaanvraag. Wij willen geen misverstanden. Dat vertraagt en geeft frictie. Duidelijke communicatie met scherpe vragen zorgen voor gerichtere opdrachten voor onze sales engineers. Zonder aannames, maar gebaseerd op heldere wensen en eisen van de opdrachtgever. Direct zorgen voor het juiste lichtplan zodat er in de toekomst zo min mogelijk wijzigingen nodig zijn. Het liefst in 1 keer goed! De uitkomst: een aanbieding die altijd op tijd is en voldoet aan de gestelde eisen. Hierdoor wordt uw scorekans of rendement op projecten verhoogd.

'De toegevoegde waarde van het Inside Sales team zit in de duidelijkheid en snelheid bij het formuleren van uw projectaanvraag'

Customer Support

Ook onze nieuwe afdeling Customer Support speelt een belangrijke rol in de verwerking van veel aanvragen. Bij de inventarisatie wordt ook in kaart gebracht wat er nodig is voor de opdrachtgever om te komen tot een projectvoorstel of calculatie. Sommigen projecten vragen om minder uitwerking. Hier staat een team voor klaar die dergelijke aanvragen snel en adequaat oppakt. Dit allemaal om onze partners met hoge snelheid, secuur te kunnen helpen.

Onze lichtoplossingen in de praktijk:
Alle projecten
Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies aanvragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.