Kernassortiment

 

U wordt dagelijks geconfronteerd met forse prijsstijgingen en oplopende levertijden van grondstoffen en materialen. Met als gevolg extra financiële uitdagingen en veel nieuwe aanpassingen bij planning en uitvoering van uw projecten. Om u te helpen en te ontzorgen werken wij met een sterk kernassortiment van verlichtingsproducten. Twee enorm belangrijke criteria bij het samenstellen van ons kernassortiment zijn leveringsbetrouwbaarheid en prijsvastheid.

Samenstelling van het kernassortiment

Ons ‘kernassortiment’ staat voor een sterk assortiment van verlichtingsproducten die wij in veel projecten snel kunnen doorrekenen en toepassen zonder de kwaliteit en de leveringsbetrouwbaarheid uit het oog te verliezen. Het doel is om een aantal specifieke armaturen zo veel mogelijk te optimaliseren en te standaardiseren. Op deze wijze kan er bij een aanvraag enorm snel geproduceerd, geassembleerd en uitgeleverd worden. Alles in het belang van beschikbaarheid en leveringsbetrouwbaarheid. Hierbij gaat het vooral om projecten waar wij onze eigen inbreng mogen leveren – met namen vanuit onze adviserende rol.

Als er in het bestek al gekozen is voor het type en fabricaat van armaturen dan onderzoeken onze engineers of er gelijkwaardige armaturen beschikbaar zijn met betere specificaties, prestaties of beschikbaarheid. Veelal is bezuiniging mogelijk zodat uw scoringskans aanzienlijk toeneemt. Wij blijven uniek door te werken met meer dan 200 kwaliteitsfabrikanten waarbij ook maatwerk-armaturen nooit worden uitgesloten.

Kwaliteitsstandaard

Op basis van de kennis en ervaring van onze engineersafdeling wordt het kernassortiment vergelijkend opgesteld. De verschillende selectiecriteria van de lichtproducten zoals minimale technische specificaties in combinatie met voorwaarden zoals garantie en multi-inzetbaarheid zorgen voor een kwaliteitsstandaard waar niet vanaf geweken kan worden. Het kernassortiment blijft voortdurend in ontwikkeling met de zoektocht naar de juiste producten voor de verschillende projectsegmenten zoals onderwijs, kantoren, zorg en bedrijven. Op deze manier blijven wij innoveren en garanderen wij de best mogelijke verhouding tussen een goede prijs, de beste kwaliteit en de zekerheid dat het kernproduct snel en betrouwbaar inzetbaar is binnen onze lichtprojecten.

'Met ons kernassortiment geven wij onze klanten een voorsprong in het tijdig en probleemloos realiseren van projecten.'
Snelheid is key

Het streven is om met ons kernassortiment in deze lastige tijd qua leveringen en productbeschikbaarheid onze klanten een voorsprong te geven in het tijdig en probleemloos realiseren van projecten. Vrij vertaald: Als u bepaalde lichtproducten nodig heeft, zorgen wij ervoor dat ze correct en op tijd geleverd worden….

Bent u benieuwd naar de waarde die wij toe kunnen voegen voor uw project? Neem dan contact met ons op via het formulier onder aan deze pagina.

Meer informatie over ons kernassortiment?

U kunt vrijblijvend een afspraak maken.
Wij staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.