Verbetering van leefbaarheid in Gemeente Assen

 

Het project LED Assen bestaat uit 18 gebouwen van de gemeente Assen, welke voorzien worden van duurzame LED verlichting. De panden bestaan onder andere uit een parkeergarage, een sporthal en een theater van 40.000 vierkante meter. Ieder van deze gebouwen heeft zijn eigen specificaties, functies, gebruikers en daardoor verlichtingswensen. In samenwerking met installateur Croonwolter&dros zijn wij de uitdaging aan gegaan om gemeenschappelijk deze panden voor de gemeente Assen opnieuw te verlichten.

Maas Hagoort

 

Projectmanagement in een dynamische omgeving

Binnen dit project zit voor de installateur de complexiteit in de verschillende soorten panden. Elk type pand heeft namelijk specifieke uitdagingen bij lichtontwerp en montage. Dit project vereist hierdoor het nodige projectmanagement. In het bouwoverleg en de voortgangsgesprekken denken wij daarom ook mee om de complexiteit van de verschillende panden te beheersen. Zo passen wij ons aan de dynamische omstandigheden van het project.

'Een flexibele aanpak en voortdurende afstemming zorgen voor een vlotte uitvoering'

Strakke planning voor snelle montage

De werkwijze voor dit project begint met een gedetailleerde planning per gebouw. Vervolgens wordt er een detail opname op locatie gemaakt. In de uitvoering anticiperen wij op mogelijke veranderingen, problemen of vertragingen en zoeken naar alternatieve of creatieve oplossingen. Bij de sporthal is er bijvoorbeeld rekening gehouden met de onlangs vervangen, zwevende vloer. Vervolgens word in overleg gezorgd voor projectoplevering voor de deadline. Zo denken wij proactief mee met de gemeente Assen en stellen ons op als een betrouwbare en meedenkende partner.

Maas Hagoort
'Het resultaat: efficiënte montage met minimale hinder voor gebruikers van de gebouwen.

Montage in de praktijk

Het LED Assen project is een voorbeeld van hoe wij als verlichtingspartner samenwerken met de installateur. Zo realiseren en monteren wij 18 panden in gemeente Assen. Wij zijn dan ook trots op onze bijdrage aan het verbeteren van de leefbaarheid in de gemeente Assen. Wilt u meer weten over onze montageoplossingen? Lees dan hier onze whitepaper over efficiënte montage.

Samen voor een hoger rendement in uw project?

Installateurs kampen met een grote werkdruk. Als installateur bent u gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties. De montage van verlichting is daarentegen eenvoudig, maar tijdrovend. Bij montage draait het vooral om capaciteit.

Maas & Hagoort heeft de capaciteit en kennis om verlichting van ontwerp tot montage te verzorgen. Ontvang een op gemaakte montageraming. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan!

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.