Wat zijn LED Lichtlijnen?

 

LED lichtlijnverlichting is een innovatieve en duurzame manier om grote ruimtes te verlichten. Daarom zijn ze ideaal voor magazijnen, kantoren, winkels of fabriekshallen. Een LED lichtlijn bestaat uit lange profielen waarin armaturen en optioneel sensoren en camera’s zijn verwerkt. De profielen kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een flexibel en modulair systeem dat aangepast kan worden naar de behoeften van de eindgebruiker.

Maas Hagoort

 

Wat zijn de voordelen van LED lichtlijnen?

LED lichtlijnverlichting heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele TL verlichting. Deze lichtoplossing brengt flexibiliteit en bespaart daarnaast veel energie en kosten.

'LED lichtlijnen zijn een flexibele, energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing'

Hoe kunt u LED lichtverlichting toepassen?

LED lichtlijnen zijn eenvoudig te installeren en aan te passen aan uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende lengtes, vermogens, kleurtemperaturen en dimopties. Ook kunt u de LED modules in verschillende richtingen draaien of kantelen, zodat u de lichtbundel kunt richten waar u wilt. Door gebruik te maken van sensoren en lichtregelingen neemt het gebruiksgemak toe en hoeft de lijnverlichting niet meer in- of uitgeschakeld te worden. Het is mogelijk om uw LED lijnverlichting slim te maken met Casambi en een DALI lichtmanagementsysteem. Dit kan leiden tot een aanzienlijke energiebesparing en het verhoogt comfort in de werkomgeving.

Maas Hagoort

 

Maak gebruik van een duurzame lichtoplossing

Bent u geïnteresseerd in LED lichtlijnen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij staan klaar om te helpen bij het realiseren van energiezuinige LED oplossingen. Wij zijn een merkonafhankelijke lichtexpert, wat betekent dat wij beschikken over een groot netwerk van hoogwaardige leveranciers en fabrikanten. Zo kunnen wij altijd de beste lichtoplossing bieden voor ieder project. Daarmee realiseert u comfortabele en duurzame omgevingen voor klanten.

Heeft u vragen of interesse? Vraag hier uw lichtadvies aan!