Montage zonder gezeur

 

Verlichting is een belangrijk onderdeel van elk installatieproject. Maar het brengt ook veel risico’s en uitdagingen met zich mee. Hoe voorkomt u bijvoorbeeld onverwachte kosten, vertragingen of problemen? Het is uw taak om uw project zo efficiënt, veilig en rendabel mogelijk te realiseren. Onze oplossing is duidelijk. Wij beloven ‘montage zonder gezeur’. Dit betekent dat wij, van A tot Z, verantwoordelijkheid nemen voor het licht in uw installatieproject. In dit artikel leggen we uit wat ‘Montage zonder gezeur’ inhoudt en wat de voordelen zijn voor u als installateur.

Maas Hagoort

 

Wat zijn de voordelen van ‘Montage zonder gezeur’?

Hoe zorgt u ervoor dat u uw project efficiënt, veilig en rendabel uitvoert? Wij verhogen uw projectendement door het beperken van installatiekosten en risico’s. Ontdek de voordelen:

Maas Hagoort

Hoe werkt ‘Montage zonder gezeur’ in de praktijk?

‘Montage zonder gezeur’ is een complete service die bestaat uit vier stappen: werkvoorbereiding, assemblage, montage en oplevering. Montage gaat conform de gewenste kwaliteit, ruim binnen de planning en met minimale overlast voor de gebruikers. Wij leggen hieronder uit wat elke stap inhoudt.

‘Onze aanpak vermindert uw risico's en verbetert uw projectrendement’

Wat is onze werkwijze bij montage?

  1. Werkvoorbereiding: Voordat montage kan beginnen, starten wij met een locatie beoordeling. Voor inventarisatie gebruiken wij waar nodig een 3D scan als tool. Vervolgens maken wij een lichtplan inclusief montageplan, waarin we onder andere de logistieke planning vastleggen. Van aanleveren tot afval scheiden. Zo zorgen wij voor een maximale efficiëntie tijdens de montage.
  2. Assemblage: Wij doen zoveel mogelijk assemblage- en prefab werkzaamheden in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij sneller en goedkoper monteren op locatie.
  3. Montage: De montage van de verlichting op locatie wordt volledig door ons verzorgd. Bij het monteren staat minimalisatie van verstoring in uw primaire proces centraal. Het begint met materiaallevering in een minimaal aantal levermomenten. Vervolgens worden bij levering de gecodeerde lichtproducten met trolleys direct naar de montageplaats gebracht. Tijdens de montage zorgen onze monteurs voor een nette werkplek aan het einde van de dag. Dit doen wij door een geclusterde verzameling van afval. In deze fase blijft u op de hoogte van de voortgang. Daarnaast verzorgen wij specifieke communicatie over de uitvoeringswerkzaamheden richting stakeholders. Op deze manier zorgen wij voor ‘montage zonder gezeur’.
  4. Oplevering: Wij leveren het project op volgens de afgesproken specificaties en planning. Ook zorgen wij voor een duidelijke rapportage en opleverdocumentatie.
Maas Hagoort
‘Als procespartner zorgen wij voor tijdige oplevering en minimaal aantal oplevermomenten’

Uw uitdagingen, onze oplossing

‘Montage zonder Gezeur’, dat is waar Maas & Hagoort voor staat. Wij nemen verantwoordelijkheid met licht- en montageoplossingen. Zo helpen wij u graag bij het creëren, scoren en realiseren van uw installatieprojecten. Onze aanpak vermindert uw risico’s en verbetert uw projectrendement.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Vraag hier uw lichtadvies aan!

Samen voor een hoger rendement in uw project?

Installateurs kampen met een grote werkdruk. Als installateur bent u gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties. De montage van verlichting is daarentegen eenvoudig, maar tijdrovend. Bij montage draait het vooral om capaciteit.

Maas & Hagoort heeft de capaciteit en kennis om verlichting van ontwerp tot montage te verzorgen. Ontvang een op gemaakte montageraming. Vraag nu uw gratis adviesgesprek aan!

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.