Wereldwijde prijsstijgingen & vertraging in levertijden

We hebben het allemaal wel gehoord of gelezen: het wereldwijde tekort aan materialen en grondstoffen en de hierdoor vertraagde levertijd is in deze tijd een veelgehoord probleem. Ook de bouw is een sector met internationale schaarste. Bouwen en verbouwen wordt hierdoor een stuk duurder.

Ondanks de prijsstijgingen en vertraagde levertijden blijven de opdrachten in de bouw binnenstromen. Het calculatieproces en de planning van projecten vraagt hierdoor een bijzondere aanpak. 

Maas Hagoort
Wij bieden u binnen uw calculatie prijszekerheid

Essentieel bij het maken van een projectcalculatie zijn de financiële en kwalitatieve eisen. De wereldwijde prijsstijgingen op het gebied van bouwmaterialen helpen u er dan ook niet bij om de voortgang van het proces goed te laten lopen. Maas & Hagoort ontzorgt u hier graag in. Voor specifieke projecten bieden wij prijsgaranties waarmee u zekerheid inbouwt in het scoren van uw projecten. Wij spreken uw projecten graag door om te komen tot prijszekerheid voor u.  

Uw project tijdig opleveren is ons doel

De levertijden rijzen de pan uit. Het tijdig opleveren van projecten is een enorme uitdaging door het wereldwijde tekort aan bouwmaterialen. Ook hierin ontzorgt Maas & Hagoort u als projectleider hier graag in. U wilt uw projecten tijdig opleveren, maar doordat de levertijden hoog oplopen wordt dit een serieus pijnpunt. Door proactieve procesbeheersing leveren wij 97% van onze projecten op tijd. Hierdoor zijn onze beloften uw voordeel.

Maas & Hagoort ontzorgt u hier graag in.

Om te komen tot prijszekerheid en tijdige oplevering spreken wij uw projecten graag vrijblijvend met u door.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij benaderen u zo snel mogelijk om gezamenlijk in gesprek te gaan.