Projectleider Rien Klijs aan het woord

Met een gloednieuw sportcomplex zijn ze in Etten-Leur een (top)sportlocatie rijker. Het complex telt naast negen tennisbanen ook squash- en padelbanen. Er is ruimte voor horeca, bowlingbanen en zelfs een kinderdagverblijf. Naast recreatieve sport herbergt de hal ook trainingsfaciliteiten voor topsporters. Het complex heeft zelfs een bijzonder open dak systeem waardoor er het hele jaar gesport kan worden. BINK Elektro heeft een bijdrage mogen leveren met de installaties van de gehele locatie. Nu het project is opgeleverd is het een geschikt moment om met projectleider Rien Klijs terug te kijken op het project en het proces.

Maas Hagoort

Keuze van leverancier

Vanaf het begin van het traject heeft Rien zijn opdrachtgever overtuigd om te kiezen voor Maas & Hagoort: ‘’De klant had binnen dit project al contact met een aantal andere partijen om de verlichting te leveren. Ook omdat de andere partijen een goedkopere aanbieding voorlegde. Alleen uit nader onderzoek met de projectmanager van Maas & Hagoort bleek dat het geen dat zij aanboden niet volledig voldeed aan de verwachtingen van de klant. Het gaat namelijk wel om een topsportcomplex met hoge eisen. Dat een aanbieding altijd voldoet aan de gestelde eisen is daarom enorm belangrijk’’. Niet alleen een offerte opvragen en armaturen afnemen, maar gezamenlijk de beste lichtoplossing creëren is hetgeen wat Rien dan ook waardeert aan de relatie met Maas & Hagoort.

Maas Hagoort

Het proces uitgelicht

Vervolgens zijn BINK Elektro en Maas & Hagoort een intensieve samenwerking aangegaan binnen dit project. Ook op het gebied van advies en montage: ‘’Het was namelijk belangrijk om volledig ontzorgt te worden op meerdere vlakken’’ geeft Rien aan. Allereerst een stuk advies aan de voorkant, aangezien het om een hooggewaardeerd tenniscentrum gaat: ‘’Als je tennisbaan nog zo goed is, maar de verlichting niet, dan tennist niemand naar zijn zin. Dus dat advies is enorm belangrijk aan de voorkant. Met de het ontwerp en de lichtberekeningen zijn wij hierin goed geholpen’’. In het uitvoeringstraject werd er beroep gedaan op logistieke- en montageservice: ‘’Maas & Hagoort heeft de totale montage voor haar rekening genomen, hierin zijn wij enorm geholpen want de planning was enorm strak. Er moest in korte tijd veel gebeuren, maar daar hadden wij zelf onvoldoende tijd voor. Opslag van armaturen is trouwens ook altijd een ding. Perfect op zo’n moment is dan dat alles wat gemonteerd wordt direct vanuit het magazijn van Maas & Hagoort meegenomen wordt. Opslag is dus niet nodig en wij hebben geen zorgen’’.

‘‘Een intensieve samenwerking met onze partners is belangrijk om volledig ontzorgt te worden’’
Rien Klijs, projectleider BINK Elektro
Maas Hagoort

Projectpartij

Aangezien BINK Elektro echt een projectgerichte partij is en daardoor ook veel projecten tegelijk uitvoert betekent dit dat er op bepaalde vlakken externe partners nodig zijn die ondersteuning bieden: ‘’Die partijen zijn er meer hoor, maar Maas & Hagoort gaat dan toch altijd iets verder. Bijvoorbeeld qua snelheid van reageren en adviseren. De tennishal heeft bijvoorbeeld een schuifbaar dak, maar hierdoor diende de verlichting ook op een specifieke manier gemonteerd te worden. Wij merkten dat er hierdoor wel een uitdaging was om de juiste verlichting te creëren, want er ontstond vlekvorming op de tennisbaan. Je kunt als leverancier dan aangeven dat dit afgesproken is, maar dat gebeurde niet. Maas & Hagoort heeft op een avond samen met ons op locatie geïnventariseerd en de lichtberekening daarna aangepast en uitgewerkt. Dat is top! Met als resultaat dat de klant tevreden was met uiteindelijk de meest optimale verlichting’’ geeft Rien enthousiast aan.

Bent u benieuwd naar de waarde die wij toe kunnen voegen voor uw project? Neem dan contact met ons op.