Wat is decentrale noodverlichting?

 

Ontdek hoe het bieden van onafhankelijke noodverlichting zorgt voor veiligheid, naleving van voorschriften en zorgeloosheid in uw installatieprojecten. Lees waarom installatiebedrijven niet zonder decentrale noodverlichting kunnen.

Wat is de decentrale noodverlichting?

Decentrale noodverlichting Is verlichting dat onafhankelijk werkt van het stroomnet tijdens noodsituaties. Noodverlichting wordt individueel gevoed en gebruikt batterijen of energieopslagsystemen. Decentrale noodverlichting wordt geïnstalleerd op strategische locaties en helpt bij veilige evacuatie door verlichting en richting te bieden, zelfs bij stroomuitval. Zorg voor optimale veiligheid in noodsituaties en voldoe aan de strenge eisen op het gebied van noodverlichting.

Waarom is decentrale noodverlichting belangrijk?

Decentrale noodverlichting heeft naast onafhankelijkheid van het reguliere stroomnetwerk nog meer voordelen. Decentrale noodverlichting kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en onderhouden, omdat het geen complexe bekabeling vereist. Dit maakt het efficiënter en kosteneffectiever. Onze engineers helpen u met een professioneel lichtplan dat voldoet aan de veiligheidsnormen en eisen.

'Decentrale noodverlichting: de lichtoplossing die nooit iemand in het donker laat staan'

Decentrale noodverlichting installeren

Bij installatie van noodverlichting zijn enkele belangrijke richtlijnen die moeten worden gevolgd. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw noodverlichtingssysteem optimaal werkt en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen. Hieronder vindt u de richtlijnen voor correct installeren van noodverlichting:

 

Welke lichtoplossing past bij mijn project?

Optimaliseer de veiligheid van uw installatieprojecten met de juiste decentrale noodverlichting. Onze engineers bieden een professioneel lichtplan dat voldoet aan de veiligheidsnormen en eisen. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct uw persoonlijke lichtadvies aan!

Heeft u vragen of interesse? Vraag hier uw lichtadvies aan!

Ontdek de verlichting die past binnen uw project

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw installatieproject. Maas & Hagoort is gespecialiseerd in lichtplannen en lichtadvies voor diverse sectoren. Wij bieden u een totaaloplossing, van ontwerp tot realisatie. Lees verder over lichtoplossingen op maat.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.