Wat is Constant Light Output?

Constant Light Output, ook wel afgekort tot CLO heeft betrekking tot het ouder worden van LED verlichting. Wanneer LED verlichting ouder wordt neemt het aantal watt, dus de lichtstroom, af bij normaal gebruik van de lamp. De lichtstroom neemt doorgaans in één lijn af tijdens de levensloop. Door middel van een DALI LED driver kan de lichtafname worden gecompenseerd door het verbruik te verhogen. De uitkomst wordt Constant Light Output genoemd. Door middel van een kleine toename in energieverbruik in de toekomst zal uw verlichting eenzelfde hoeveelheid licht blijven geven als de eerste dag.

constant light output

Wilt u meer informatie over CLO of bent u benieuwd op welke wijze wij CLO in uw lichtplan kunnen verwerken? Neem dan hier contact met ons op!

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.