Wat is Constant Light Output?

Constant Light Output (CLO), ook bekend als CLO-verlichting, verwijst naar een eigenschap van LED-verlichting die de afname van lichtstroom na verloop van tijd compenseert. Wanneer LED verlichting ouder wordt neemt het aantal watt, dus de lichtstroom, af bij normaal gebruik van de lamp. De lichtstroom neemt doorgaans in één lijn af tijdens de levensloop.

 

constant light output

Door middel van een DALI LED driver kan de lichtafname worden gecompenseerd door het verbruik te verhogen. De uitkomst wordt Constant Light Output genoemd. Door middel van een kleine toename in energieverbruik in de toekomst zal uw verlichting eenzelfde hoeveelheid licht blijven geven als de eerste dag.

Waarom is Constant Light Output belangrijk?

Een hoge CLO is van groot belang bij het ontwerpen van succesvolle verlichting projecten. Hier zijn enkele redenen waarom Constant Light Output cruciaal is:

'Constant licht zorgt voor een gelijkmatige en stabiele verlichting in een ruimte'

Hoe realiseert Maas & Hagoort hoge Constant Light Output?

Bij Maas & Hagoort hebben we jarenlange ervaring in het creëren van lichtprojecten met een constante lichtoutput. Onze ervaren lichtontwerpers zorgen voor een doordacht en professioneel ontwerp van elk lichtproject. We maken daarin gebruik van Hoogwaardige LED-verlichtingsproducten en geavanceerde lichtregelingssystemen, zoals dimmers en sensoren, om de lichtoutput aan te passen aan de behoeften van de ruimte en de gebruikers.

 

Welke verlichtoplossing past bij mijn project

Als u meer informatie wilt over het creëren van lichtprojecten met Constant Light Output, neem dan contact op met Maas & Hagoort. Wij staan klaar om u te adviseren en een op maat gemaakte verlichtingsoplossing te bieden die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Heeft u vragen of interesse? Vraag hier uw lichtadvies aan!

Ontdek de verlichting die past binnen uw project

Als installateur wilt u de juiste lichtoplossing voor uw installatieproject. Maas & Hagoort is gespecialiseerd in lichtplannen en lichtadvies voor diverse sectoren. Wij bieden u een totaaloplossing, van ontwerp tot realisatie. Lees verder over lichtoplossingen op maat.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.