Wat is een LED driver?

 

Een LED driver is een elektronisch apparaat. Een LED driver zorgt voor de juiste spanning omzetting, een passende stroomtoevoer en maakt dimbaarheid van verlichting mogelijk. Daardoor functioneren LED drivers armaturen veilig en efficiënt. Met een kwalitatieve LED driver kiest u voor energiezuinige en duurzame verlichtingsoplossingen.

Wat zijn de voordelen van een LED driver?

Het gebruik van LED drivers  zorgen voor een efficiënte energieomzetting. Zo gaat er minder energie verlorenin de vorm van warmte. Dit resulteert in een lager energieverbruik en lagere energiekosten. Ook verlengen LED drivers de levensduur van de LED verlichting.  Een LED driver garandeert constante stroomtoevoer en beschermt tegen spanningsfluctuaties. Tot slot zorgen LED-drivers voor een gelijkmatige en stabiele verlichting zonder flikkeringen, voor een hoog visueel comfort.

'Verleng de levensduur van uw verlichtingssysteem met betrouwbare LED-drivers'

Welke soorten LED drivers zijn er?

Er zijn verschillende soorten LED drivers beschikbaar. Elke led driver heeft zijn eigen kenmerken en toepassingen.

 

Welke verlichtoplossing past bij mijn situatie?

Neem contact op voor advies over het creëren van lichtoplossing met de juiste LED driver. Wij staan klaar om u te adviseren voor een op maat gemaakte lichtoplossing welke voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Heeft u vragen of interesse? Vraag hier uw lichtadvies aan!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.