Maatwerk verlichting

Maas & Hagoort verlicht uw project met de lichtoplossing op maat.

Standaardverlichting voldoet niet altijd aan de unieke wensen van het installatieproject. Dit vormt een uitdaging voor u als projecteigenaar. Dat kan komen door unieke projecteisen als wet- en regelgeving of specifieke wensen vanuit de ontwerpfase. Een lichtoplossing op maat vraagt kennis, kunde en creativiteit. Wij ontzorgen u graag met lichtproducten die op maat gecreëerd zijn voor uw project.

Met onze merkonafhankelijkheid zijn wij in staat om altijd een lichtoplossing te creëren voor uw project. Denk hierbij aan maatwerk armaturen op het gebied van afmetingen, ventilatie, RAL-kleur, afscherming of stekkerbare aansluitingen. Maar ook in lichtkenmerken zoals lumenoutput, lichtkleur en kleurweergave. Wat is het resultaat in uw projecten? Lichtoplossingen die naadloos in uw projectontwerp passen. Wij realiseren zo comfortabele en veilige verlichting voor in bedrijven, kantoren, onderwijs, overheid en zorg.

Onze aanpak met maatwerkmogelijkheden draagt bij aan het creëren, scoren en realiseren van uw installatieprojecten.

Lichtplan aanvragen
Onze maatwerkoplossing voldoet altijd aan de gestelde eisen
Met onze projectmanagement bieden wij maatwerkoplossingen van A tot Z
Wij creëren altijd lichtoplossingen binnen het bestelde budget

Maas & Hagoort als procespartner

Met onze unieke aanpak op het gebied van maatwerk helpen wij u bij het scoren en realiseren van uw installatieproject.

Tijdens projecten stellen wij ons op als procespartner. Het doel is om een lichtoplossing te realiseren naar de wensen van uw project. Daarin voldoet standaardverlichting niet altijd aan de projectwensen. Daarom ontwikkelen wij maatwerk lichtproducten. Zo creëren en realiseren wij samen met u een lichtplan op maat. In het lichtplan houden wij rekening met de functionele, esthetische en technische wensen van uw project. Lees verder en ontdek de mogelijkheden op het gebied van maatwerkverlichting.

Lichtplan aanvragen

Lichtprestaties op maat

Aangepaste lichteigenschappen naar unieke projectwensen.

Lichteigenschappen zijn aanpasbaar in lumenoutput, lichtkleur, kleurweergave en de mogelijkheid tot dimmen. De lumenoutput passen wij aan naar de wensen van uw project. Wilt u verlichting dimmen? Met fase dimbare LED driver (1-10V) zijn armaturen regelbaar met Casambi of Dali. Voor de juiste ambiance selecteren wij een passende lichtkleur (in Kelvin). Binnen lichtprojecten wordt meestal 4000 K (neutraal wit) licht toegepast. Maatwerk maakt ook andere lichtkleuren mogelijk. De lichtkleur van maatwerk varieert van 2700K tot 6500K. Daarnaast zijn ook diverse kleurweergaven (CRI) beschikbaar. Onze armaturen hebben voor de juiste kleurweergave vaak een CRI van 80. Maatwerk maakt ook CRI 90 of hoger mogelijk. Voor een uitstekende kleurweergave is een CRI van 98 het meest geschikt.

Passende afmetingen

Naadloze integratie met op maat gemaakte armaturen.

Heeft u armaturen met specifieke afmetingen nodig voor bijvoorbeeld een houten plafond? Wij maken een ontwerp naar uw wensen en de ontwerp omstandigheden. Unieke vormen, maten en configuraties zijn bij Maas & Hagoort mogelijk. Wij sturen daarna een proefarmatuur ter controle voor kwaliteit en functionaliteit. Zo verlichten wij uw werk op maat.

Plug & Play verlichting

Eenvoudige installatie met Plug & Play.

Ga direct aan de slag met Plug & Play verlichting. Wij realiseren op maat gemaakte stekerbare oplossingen naar uw wensen en behoeften en volgens de normen en eisen van het project. Onze armaturen zijn voorzien van verschillende stekeropties voor een snelle en veilige installatie. Hierbij kunt u denken aan Wieland of WAGO stekerbare connectoren. Binnen renovatietrajecten bestaat de mogelijkheid voor een eurostekker of Ra-steker. Ook voorzien wij in alle mogelijke combinaties van stekers, zoals: GST18i3, BST14i2, GST15i2 (pastelblauw).

Vraag gratis whitepaper aan.

Hoe zorgt u als installateur voor tijdige oplevering van uw projecten? Ontdek in onze whitepaper hoe wij het projectrendement verhogen op uw lichtprojecten en hij met beloften bijdragen aan een tijdige en feilloze projectuitvoering. Zo creëren wij samen de lichtoplossing die voldoet aan uw projectwensen. Download de whitepaper en ontdek onze aanpak om tijdig en feilloos projecten te realiseren.

Type afscherming

De ideale afschermingstype voor uw lichtoplossing.

Bij Maas & Hagoort bieden wij armaturen met diverse  afschermopties. Er zijn diverse beschikbare afschermtypes, zoals opaal, prisma, transparant, lensoptiek, reflector en raster. Wij bieden maatwerk voor een oplossing naar uw projectwensen. Prisma afscherming zorgt bijvoorbeeld voor minder verblinding in klaslokalen, kantoren en zorginstellingen. Op deze wijze wordt er waarde toegevoegd aan het installatieproject.

Aangepaste kleur behuizing

Passende RAL-kleuren naar wens.

Bij Maas & Hagoort heeft u een uitgebreide keuze aan RAL-kleuren voor armaturen. Selecteer uit de vele RAL-codes die naadloos passen bij het interieur van uw project. Behuizingen zijn standaard ‘gepoedercoat’ of gespoten. Maatwerk maakt hoogglans of matte afwerking mogelijk.

Gezonde werkomgeving

Optimale luchtcirculatie met ventilatie- en plenum afzuigingssystemen.

Binnen het onderwijs en in kantoren wordt de ventilatie vaak verwerkt binnen armaturen. Wij bieden ook hier maatwerkopties zoals aanpassingen in vorm en grootte. U heeft de keuze uit diverse ontwerpen met ventilatiesleuven of afzuigslangen. Voordat de productie begint, sturen wij een technische tekening ter goedkeuring.

Samen naar een lichtoplossing op maat voor uw project!

Ontvang deskundig advies en antwoord op al uw vragen. Onze experts staan klaar om uw projecten te verlichten met een oplossing op maat! Vraag nu vrijblijvend een offerte of advies.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.