AEG buitenverlichting

Het Duitse merk AEG staat voor perfectie en functionaliteit. De voordelen van LED verlichting zijn duidelijk: een lange levensduur, een hoge efficiëntie, besparing op energiekosten, de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van het licht. Het merk is de baanbreker op het gebied van licht. Licht moet functioneel zijn, dat is het feit wat het bedrijf goed in de gaten houdt. AEG ontwikkelt oplossingen voor alle gangbare lampvoeten. Hierdoor heeft Maas & Hagoort de mogelijkheid om vandaag over te schakelen naar een toekomst met LED. Regelmatig worden er lichtplannen gemaakt waarin deze verlichting wordt verwerkt.

Wilt u meer weten over LED verlichting of over het merk AEG? Neem contact met ons op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.