AEG verlichting

AEG

De voordelen van LED-verlichting zijn duidelijk: een lange levensduur, een hoge efficiëntie, besparing op energiekosten, de betrouwbaarheid en de hoge kwaliteit van het licht. AEG is de baanbreker op het gebied van licht. AEG ontwikkelt oplossingen voor alle gangbare lampvoeten. Hierdoor heeft Maas & Hagoort de mogelijkheid om vandaag over te schakelen naar een toekomst met LED. Regelmatig worden er lichtplannen gemaakt waarin deze verlichting wordt verwerkt.

Wilt u meer weten over LED verlichting? Klik hier.

 

Dark Light Series

De AEG Dark Lights zijn zowel van binnen als van buiten van architectonische kwaliteit en bieden hoogwaardige verlichting in fixed, adjustable en wall washer modellen. Een zeer lage UGR waarde betekent minimale verblinding, ideaal voor gebruik in kantoorruimtes, retailomgevingen, hotels en natuurlijk ook residentiële situaties. De gehele Dark Light Series is standaard verkrijgbaar in vier verschillende diameters en met meerdere kleuropties voor de decoratieve elementen. Daarnaast zijn optioneel zowel Ra97 en Vivid mogelijk voor verhoogde kleurweergave en custom colouring in alle RAL kleuren.

Al met al een zeer ruime keuze aan opties, waarmee voldaan kan worden aan een grote diversiteit aan gebruikersvereisten!

Meer informatie? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Mail Antonie>