Aldo Bernardi

Aldo Bernardi staat al jaren voor passie, ideeën en prachtige ontwerpen. Alle creaties zijn geïnspireerd door een indrukwekkende omgeving, of dat nu de prachtige landschappen in Toscane zijn of de verschillende kleuren die de huizen in Cinque Terre hebben. Toch is er nog steeds het verlangen om nieuwe ideeën te ontdekken en te creëren. Aldo Bernardi werkt veel met keramiek en brons. Door deze ruwe materialen te bestuderen, vervolgens te observeren en daarna te creëren is het avontuur begonnen en is het bedrijf gaan groeien. Van idee tot idee, van tekening tot tekening en van creatie tot creatie. Deze materialen hebben het bedrijf gevormd tot wat het nu uitstraalt. Het bedrijf hanteert een klassieke en moderne stijl en ontwikkelt muur-, vloer- en hanglampen en lichtsystemen. Deze producten zijn tot in perfectie uitgewerkt en zien er zeer professioneel en uniek uit. Proef de echte Italiaanse sfeer en neem een kijkje in het assortiment.

Heeft u lichtadvies nodig? Vraag direct een lichtoplossing aan met armaturen van Aldo Bernardi.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.