&Tradition

&Tradition

De armaturen van &Tradition (of AndTradition) passen helemaal bij de Scandinavische stijl. Scandinavisch design wordt gekenmerkt door rustige kleuren en minimalistisch design. De decoratieve armaturen zijn perfect te gebruiken in bijvoorbeeld een hotel, kantoor, restaurant, woonhuis of winkel. Naast verlichtingsarmaturen heeft AndTradition ook diverse meubels in het assortiment opgenomen. Zo is het merk ook fabrikant van stoelen, tafels, banken en nog veel meer. Er kan dus wel geconcludeerd worden dat het een een echt designmerk is. Alle producten zijn gemaakt met het streven naar tijdloze ontwerpen die geboren zijn uit traditie en innovatie. Met bekende designers als Sami Kallio, Lex Pott en Arne Jacobsen beschikt AndTradition over een breed scala aan hanglampen, wandlampen, plafondlampen en vloerlampen. De armaturen zien er mooi uit. Ze zijn tijdloos en toch hypermodern. Bij AndTradition geloven ze in het gebruiken van materialen die lang meegaan. Ze houden daarnaast rekening met het milieu.

De Copenhagen serie van het merk is zeer populair. Doordat deze serie gebaseerd is op traditionele gaslampen, hebben de armaturen een heel bijzonder en uniek ontwerp. Het armatuur geeft namelijk licht in twee verschillende richtingen, waardoor er een uniek effect gecreƫerd wordt. Naast de Copenhagen serie zijn de (mega) Bulb armaturen van het merk ook zeer geliefd. Sofie Refer, de designer van deze serie, liet zich voor deze serie inspireren door de eerste elektrische gloeilampen door dik en transparant glas in het ontwerp te gebruiken. Daarnaast zet Refer de echte, Noordse traditie voort.

Wilt u &Tradition in uw lichtoplossing laten opnemen? Geef het dan even door aan onze engineers. Ze verwerken &Tradition graag in het lichtontwerp.

Neem contact met ons op

Mail Chris>