Anglepoise

Aan de basis van de Engelse verlichtingsspecialist Anglepoise, staat de Original 1227 bureaulamp, welke inmiddels is uitgegroeid tot een ware klassieker en in Engeland zelfs op een postzegel heeft gestaan. Het begon allemaal toen in 1932 George Carwardine met de ontwikkeling kwam van een nieuwe soort veer. Met deze veer verstelde hij een stalen geraamte, zonder dat deze terugschoot in zijn oude stand. Deze techniek samen met het minimalistische, industriële design, zorgde ervoor dat de Original 1227 enorm populair werd bij het publiek. En nu, ruim 80 jaar later, is dit armatuur nog steeds zeer geliefd. Vandaag de dag is dit merk te vinden bij veel hotels en kantoren in meer dan 50 landen!

Vraag direct een lichtoplossing waarin Anglepoise is verwerkt! Wilt u meer informatie over het merk Angelpoise? Neem dan contact met ons op!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.