Ares lighting

Ares is afkomstig uit een bestaand productiebedrijf van buitenarmaturen. Het bedrijf is gevestigd in Italië. Door steeds te innoveren zet Ares zich in om buitenverlichting van nog betere kwaliteit te maken. Van elk armatuur maken zij een topper. Ze zoeken naar eenheid en voegen de structuur, licht en de architectuur samen en wel zo dat elk armatuur zeer efficiënt is.

Ze zijn één van de spelers die voorop lopen als het gaat om technische verlichting en zijn invloedrijk. Alle armaturen die Ares levert, gaan lang mee. De stijlvolle vormgeving dragen bij aan een goede afwerking van uw project. Verlichting van dit merk passen wij toe in diverse soorten projecten vanwege de diversiteit van hun assortiment.

De Naboo serie is een serie die wij graag even uitlichten. Deze serie bestaat uit grond inbouwspots. U kunt ze toepassen bij onder andere oprijlanen, met de Naboo serie kunt u dit pad prachtig aanlichten. Hiernaast ziet u een toepassing van deze serie. Wilt u meer weten over deze of andere series van Ares? Neem dan contact met ons op, we geven u graag meer informatie.

Samen met dit merk gaan wij graag op zoek naar passende armaturen voor uw project. Hierbij houden wij rekening met uw wensen en de eisen. Ook zorgen wij ervoor dat de UGR waarde goed is.

Maak nu een afspraak met één van onze aanspreekpunten en ontdek welke mogelijkheden Ares u biedt!

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.