Ares verlichting

Ares

Ares is afkomstig uit een bestaand productiebedrijf van buitenarmaturen. Het bedrijf is gevestigd in Bernareggio, een provincie in de buurt van Monza en Brianza. Als gevolg van de constante ontwikkeling van de buitenverlichtingsector zet Ares zich in voor innovatie, hoogwaardige verlichtingsarmaturen en hoogstaande materialen. Iedere creatie is een uitdaging. Zoeken naar eenheid en samenvoeging van structuur, licht, architectuur en omgeving is het doel waaraan het merk zich vasthoudt. Als voorloper in technische verlichting, is Ares één van de belangrijkste en invloedrijkste bedrijven in deze sector. De verlichtingsarmaturen beschikken allemaal over een lange duurzaamheid en een opvallend design. Het verbaast daarom ook niet dat de verlichting van Ares zowel in interieur, exterieur, publieke en private projecten te vinden is.

De Naboo armaturen van het merk zijn erg populair. Dit is een serie grond inbouwspots en de armaturen beschikken over een goede kwaliteit. De spots worden vaak gebruikt bij het oplichten van paden of oprijlanen. Omdat deze serie zo veelzijdig is, valt er altijd wel een geschikt armatuur in de smaak. In combinatie met de Leo serie kan de tuin erg sfeervol verlicht worden. Naast deze series beschikt Ares ook over talloze andere decoratieve wandarmaturen, plafondarmaturen en vloerarmaturen.

Samen met Ares gaat Maas & Hagoort op zoek naar een hoog rendement, een lager energieverbruik en een constante focus op de bescherming van het milieu. We houden rekening met de verlichtingsnormen en zorgen voor een goede UGR waarde in uw project.

Ontvangt u graag advies? Wij informeren u graag welke armaturen er in uw project geschikt zijn. Maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers.

Neem contact met ons op

Mail Leo>