Artemide

Artemide

Artemide is een Italiaans designmerk is en is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De Alfa was het eerste armatuur wat Sergio ontwierp. Deze traditionele tafellamp was daarna terug te zien in menig woonkamer. Veel andere ontwerpen volgden. Eén van de meest bekende series vandaag de dag is de Tolomeo serie. Er zijn veel verschillende armaturen die stuk voor stuk stijlvol zijn. In 98 verschillende landen kunt u de producten bestellen. Veel verschillende waarden worden door de interessante mix van designers vertegenwoordigd in de collectie, die uiteraard bij ons te bestellen is.

Het hart van Artemide gaat uit naar ‘human light’. Dit wil zeggen dat ze met hun collectie de kwaliteit van ons leven willen verbeteren. Door steeds te innoveren blijven ze hun positie in de wereldtop behouden. Ze richten zich ook op duurzaamheid. Dat komt terug in het productieproces. Ze controleren bijvoorbeeld hoeveel invloed een bepaalde stap in dit proces heeft op het milieu. Natuurlijk maken ze ook gebruik van LED. In bijvoorbeeld de Demtra serie is een LED lichtbron verwerkt die volledig dimbaar is.

Wilt u dit prachtige merk verwerken in een lichtplan voor uw project? Neem dan contact met ons op. Ook laten wij u graag de collectie zien.

Neem contact met ons op

Mail Jesse>