Artemide

Artemide is een Italiaans designmerk is en is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De Alfa was het eerste armatuur wat Sergio ontwierp. Deze traditionele tafellamp was daarna terug te zien in menig woonkamer. Veel andere ontwerpen volgden. Eén van de meest bekende series vandaag de dag is de Tolomeo serie. Er zijn veel verschillende armaturen die stuk voor stuk stijlvol zijn. In 98 verschillende landen kunt u de producten bestellen. Veel verschillende waarden worden door de interessante mix van designers vertegenwoordigd in de collectie, die uiteraard bij ons te bestellen is.

Het hart van Artemide gaat uit naar ‘human light’. Dit wil zeggen dat ze met hun collectie de kwaliteit van ons leven willen verbeteren. Door steeds te innoveren blijven ze hun positie in de wereldtop behouden. Ze richten zich ook op duurzaamheid. Dat komt terug in het productieproces. Ze controleren bijvoorbeeld hoeveel invloed een bepaalde stap in dit proces heeft op het milieu. Natuurlijk maken ze ook gebruik van LED. In bijvoorbeeld de Demtra serie is een LED lichtbron verwerkt die volledig dimbaar is.

Wilt u dit prachtige merk verwerken in een lichtplan voor uw project? Neem dan contact met ons op. Ook laten wij u graag de collectie zien.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.