Arturo Alvarez

In Spanje waar Arturo Alvarez is opgegroeid begon de zoektocht. Hij was creatief en liet zich inspireren door prachtige landschappen. Toen hij nog jong was, gebruikte hij al materiaal uit de natuur om zijn eigen speelgoed te maken  Natuurlijk materiaal verwerken in zijn ontwerpen is wat hij nog steeds doet. Het mooie aan Arturo is dat hij zichzelf niet beperkt. Hij gebruikt juist zijn nieuwsgierigheid om nieuwe armaturen te ontwerpen.

De wandcomposities die hij maakt met bijvoorbeeld de Leria serie zijn verbluffend. Wilt u meer weten over de armaturen van dit merk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de verlichting van uw project.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.