Astro Lighting

Astro Lighting is opgericht in 1997 door John Fearon en James Bassant. Bij dit merk staat maatschappelijk verantwoord ondernemen op nummer één. Vanuit deze gedachte onderneemt en groeit het merk. De CO2 voetafdruk is erg belangrijk. Ook het investeren in mensen staat bij dit merk voorop. Zo zorgen ze ervoor dat hun werknemers een goed kennisniveau hebben en gemotiveerd zijn. Dit ziet u terug in de verlichting die zij produceren. Het merk wordt geroemd om haar innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. In het assortiment van Astro bevindt zich een groot scala verlichting voor binnen en buiten met in het bijzonder de badkamerverlichting. Astro Lighting beschikt over het grootste badkamerverlichtingsassortiment van Europa en dat is niet voor niks. Alle armaturen voldoen aan de strenge IP44 richtlijnen, hebben een mooi en uniek design en hebben een lange levensduur. Samen gaan wij voor duurzaam!

Ze vinden het belangrijk om contact te maken met de omgeving om hen heen. Omdat ze design zo belangrijk vinden, hebben ze regelmatig contact met de lokale kunstenaars. In hun hoofdkantoor ziet u daar een aantal stukken van terug. Daarnaast steunen zij goede doelen en ondersteunen zij 250 studenten in het Verenigd Koninkrijk. Kortom dit bedrijf vindt het belangrijk om een goede, positieve impact te hebben op hun omgeving. In de verlichting komt duurzaamheid ook terug in de vorm van duurzaam design. De verlichting van hen gaat lang mee. Niet-afbreekbare verpakkingen worden op dit moment verwijdert uit het proces. Daarvoor komt karton in de plaats wat gerecycled kan worden.

Heeft u interesse in een duurzaam verlichtingsplan? Neem dan contact op met onze engineers of vraag hieronder een duurzaam lichtplan aan

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.