Aura Light

Het Zweedse Aura Light is opgericht in 1930 en sindsdien ontwikkelt het bedrijf duurzame en innovatieve design lichtoplossingen. Deze zijn met passie gemaakt zijn en beschikbaar voor iedereen. Samen wordt er gewerkt aan een missie: het ontwikkelen en leveren van duurzame lichtoplossingen aan klanten, zodat zij in staat zijn om kosten te besparen en het energieverbruik te verminderen. Daarnaast wilt het bedrijf wereldwijd een toonaangevende partner zijn van professionele klanten voor duurzame lichtoplossingen.

Aura Light staat voor het leveren van armaturen met een goede verlichting. De lichtbron geeft licht, maar het is het armatuur dat dit licht verspreidt en in de juiste richting moet leiden. Het armatuur is daarom belangrijk voor het leveren van kwalitatieve verlichting. Het assortiment beschikt daarom over een groot scala armaturen, die overal toepasbaar zijn. Bent u enthousiast geworden over dit merk? Vraag ook direct een lichtplan aan waarin armaturen van Aura Light zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.