Axo Light

Dit merk is opgericht in 1996 in Italië en richt zich met haar producten op klanten met oog voor design. Daarnaast hecht dit bedrijf groot belang aan de combinatie van kwalitatief hoogwaardig materiaal en elegante vormen die in harmonie zijn met trendy meubilair. De sleutelwoorden zijn dan ook kwaliteit en design. Dat zijn twee begrippen die in Axo Lights filosofie elkaar aanvullen en sterk verwant zijn. Met de veelzijdige collectie bereiken zij een breed publiek. Bekende modellen zijn de verschillende armaturen uit de Aura serie, ontworpen door Manuel Vivian. Ook de subtiele handgemaakte Clavius serie is succesvol. Deze armaturen zijn gemaakt met oog voor detail, en geven een mooi gevarieerd lichtbeeld. Ook deze serie werd ontworpen door Manuel Vivian, een van de meest vooraanstaande ontwerpers bij Axo Light.

De armaturen zijn veel al multidimensionaal, zoals bijvoorbeeld de Liaison serie. Elk armatuur is perfect in balans. Hij is verkrijgbaar in een aantal varianten. Een ander armatuur dat laat zien hoe krachtig het designteam is, is de Kwic. Het ontwerp is schitterend, de druppel geeft deze moderne vloerlamp iets speels. Meer weten over onze lichtoplossingen of wilt u meer weten over de collectie van Axo Light? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.