Ay Illuminate

Het Nederlandse merk Ay Illuminate produceert haar verlichting in het buitenland. In verschillende Aziatische en Afrikaanse landen werken lokale ontwerpers aan de armaturen. Het merk laat zich inspireren door de natuur maar ook door verschillende culturen. Dat ziet u terug in de armaturen. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder. De traditionele ambachten van over de hele wereld dragen bij aan het succes van dit merk. Elk armatuur vertelt zo zijn eigen verhaal. De cultuur daarachter maakt het nóg unieker.

Ook qua materiaalgebruik zijn ze speciaal. Ze verwerken natuurlijke materialen en zelfs ook afvalmaterialen in de verlichting. Onder andere armaturen van bamboe, handgeweven zijde en papier ziet u terug in de collectie.

Heeft u interesse in dit merk? Wij laten de collectie graag aan u zien en verwerken dit graag in een lichtplan. Wij staan klaar om u te helpen. Neem nu contact met ons op. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling!

 

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.