Bailey lights

Het familiebedrijf Bailey is in opgericht in 1985. Inmiddels is het in handen van de tweede generatie. Deze Nederlandse onderneming heeft meer dan 45.000 producten in hun assortiment. Voor onder andere schijnwerpers, downlights en plafondarmaturen zoeken wij dit bedrijf graag op. Ook zijn ze sterk in lichtbronnen. Zij bieden ze in allerlei soorten en maten aan.

Als basis voor de onderneming hanteren zij een aantal principes waaronder de slogan dat zij doorgaan waar anderen zijn gestopt. Dit houdt in dat ze altijd een stap verder gaan.

Wilt u meer weten over het assortiment van Bailey? Neem dan contact op met één van uw aanspreekpunten.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.