Barovier & Toso

Barovier & Toso is een van de oudste en welvarendste Italiaanse glas fabriek van deze eeuw. Eerst was Barovier een glasfabriek maar toen de familie Toso zich in 1936 bij het bedrijf voegde, ontwikkelde het bedrijf, onder leiding van de  medeoprichter Ercole Barovier, een uitbundige traditionele collectie met onder andere kroonluchters, bolwerk, pendelarmaturen, vloer- en tafellampen met felle kleuren, patronen en oppervlakken. Tot op de dag van vandaag werkt Barovier & Toso met professionele internationale ontwerpers die ervoor zorgen dat het bedrijf blijft innoveren en dat de producten uniek zijn, stijl hebben en tot in perfectie zijn uitgewerkt. De producten van Barovier & Toso worden gebruikt in showrooms van bekende merken zoals bijvoorbeeld Louis Vuitton en Dolce & Gabanna. Daarnaast wordt er regelmatig samengewerkt met toonaangevende hotelketens als Four Seasons, Marriot en Hyatt. Tot slot beschikt Barovier & Toso zelfs over een museum, wat haar deuren opende in 1995. Dit museum in Venetië, is een plaats waar verzamelaars, onderzoekers, glas lovers en studenten samenkomen om de indrukwekkende glas collectie te bewonderen. Vraag direct een lichtoplossing aan waarin de armaturen van Barovier en Toso zijn verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.