Bega verlichting

Bega verlichting is al jarenlang een begrip in de verlichtingswereld. De kwaliteitsproducten zijn geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Mede door de hoge mate van slagvastheid hebben de producten een langere levensduur. Daarnaast wordt er in de productie ook rekening gehouden met verschillende weer factoren, extreme temperatuurschommelingen en het vuil waarmee buitenverlichting te maken heeft. Door het grote scala aan plafond-, wand-, grond-, onderwater- en inbouwarmaturen, bolders en schijnwerpers is er voor ieder plek verlichting mogelijk. Alle armaturen hebben een hoge IP waarde en daarnaast voldoen alle armaturen aan de gestelde CE normen.

Vraag direct een lichtplan aan waarin Bega verlichting is verwerkt.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.