Belid verlichting

Belid ademt de frisse Scandinavische lucht. U ziet het terug in de verlichting. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Zweden en is opgericht in 1974. Ze werken samen met verschillende partijen om de producten te ontwerpen. Door de nauwe samenwerking ontstonden onder ander de Cooper en de Valencia. Vooral woonhuizen en hotels worden met dit merk ingericht. Het brede aanbod loopt van plafondlampen tot vloerlampen en van spots tot buitenverlichting. Wilt u meer weten over de armaturen van Belid? Neem dan contact op.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.