Belux

Oorspronkelijk produceerde het in 1970 opgerichte Zwitserse bedrijf Belux, armaturen voor werkplaatsen. Tien jaar later veranderde de kernactiviteit in de ontwikkeling en productie van designlampen voor woon- en werkruimten. Bij de vormgeving en ontwikkeling van haar verlichtingsoplossingen richtte het bedrijf zich van begin af aan op experimentele innovatie. De samenwerking met de Zwitserse ontwerper Hannes Wettstein was baanbrekend. Door deze samenwerking kwamen de series Snodo en Ball op de markt, welke zeer populair waren. De internationale doorbraak van Belux kwam echter pas in 1982 toen het bedrijf de Metro lijn ontwikkelde, het eerste laagvolt-kabelsysteem ter wereld.

In het verlichten van openbare gebouwen en woningen is dit merk sterk. Ze ontwikkelen speciaal voor deze projecten decoratieve armaturen. Allemaal zeer functioneel en modern. De standaarden liggen hoog. Met enige regelmaat werkt dit bedrijf samen met externe designers zodat nieuwe ideeën het bedrijf binnenkomen. Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen om zo tot de beste producten te komen. Bekende series van Belux zijn onder andere de Cloud, die een wolk voorstelt en de Diogenes. Deze series verwerken wij graag in onze lichtplannen. Wilt u meer weten over de armaturen van Belux? Neem dan contact met ons op of vraag direct een compleet lichtplan aan voor uw project.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.