Blomus

Minimalistische en functionele verlichting is wat Blomus levert. Ze leveren niet alleen verlichting maar ook voor interieur items kunt u bij dit merk terecht. Kenmerkend voor Blomus zijn de pure vormen. Dat komt ook terug in de verlichting. Bijvoorbeeld in de Blomus windlicht. Door zich te laten beïnvloeden door hun omgeving maken ze de mooiste armaturen.

Een materiaal wat door de collectie steeds terugkomt is roestvrijstaal. Hier blijven ze mee spelen omdat het zoveel mogelijkheden biedt. Het mooie is dat dit materiaal zich in veel verschillende vormen laat gieten. De kwaliteit is ook erg goed. Door steeds te verbeteren, blijft het kwaliteitsniveau ongekend hoog.

Wilt u meer weten over dit prachtige merk? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt bij Maas & Hagoort.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.