Boom Lighting

Boom Lighting is een jong bedrijf uit 2008. Ze zijn gespecialiseerd in compacte spaarlampen en LED lampen. De collectie bestaat uit handgemaakte armaturen die gemaakt zijn van diverse materialen zoals brons, messing en mondgeblazen glas. De stijlvolle armaturen maken niet alleen indruk door de hoogwaardige materialen en afwerking, maar ook door het gebruik van moderne lichttechnieken. Boom Lighting zet kwaliteit op de eerste plaats. Wat ze ook belangrijk vinden is trainingen op gebied van innovatie en technologie. Zo blijven ze op de hoogte. Met het verstrekken van energiebesparing en milieuvriendelijke producten als missie hebben alle producten uit de collectie internationale certificaten als CE, EMC, GS en Procel.

Heeft u interesse in dit merk? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt en maak een afspraak. Onze collega’s vertellen u graag over dit merk en hoe wij dit in een lichtplan kunnen verwerken.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.