BPM Lighting

Het merk BPM Lighting is al meer dan 50 jaar actief in de verlichtingsbranche. De collectie van dit merk geeft u een sereen gevoel. Ook in de nieuwste serie Kiera ziet u dat terugkomen. Door het patroon steeds te laten terugkeren, ontstaat eenheid. Dat wist ook de heer Palomares. Hij richtte in 1963 een bedrijf op, zijn kinderen gingen hiermee verder. Daarna heeft meneer Palomares een nieuw bedrijf opgericht: BPM. Vanaf de grondlegging focust dit merk zich op moderne verlichting. Het moest meer zijn dan een licht en dat is gelukt. Als u de collectie bekijkt ziet u dat ze allemaal perfect zijn afgewerkt.

Wilt u meer weten over dit merk? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt bij Maas & Hagoort.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.