Brand van Egmond

Een Nederlands bedrijf wat internationaal trends zet, dat is Brand van Egmond. Ze maken exclusieve, decoratieve verlichting met de hand. Het bedrijf is opgericht in 1989 door William Brand en Annet van Egmond. Beiden zijn pioniers en hebben een grote passie voor design. Het eerste ontwerp, een sfeervolle ‘Chandelier’, werd het icoon van dit merk. De passie voor verlichting ziet u terug in de indrukwekkende collectie. Jaarlijks breiden ze de collectie uit met handgemaakte armaturen. Daarom willen veel klanten dit merk in hun project. Het merk staat voor luxe.

Veelzijdige ontwerpen

De collectie gaat vanuit het hoofdkantoor in Naarden naar 60 andere landen over de hele wereld. Zo levert het bedrijf de verlichting aan onder andere Louis Vuitton, Chopard en Neuhaus. Dat zulke merken uit het hoge segment verlichting uit Naarden willen, blijft bijzonder! Daarnaast blijft Brand van Egmond zoeken naar architecten, designers en klanten om nieuwe handgemaakte producten op de markt te brengen. Door de veelzijdige collectie kunt u het merk toepassen in diverse woonstijlen. Van modern tot klassiek, de armaturen van dit merk zullen de aandacht trekken. Daarnaast produceert het merk naast de vaste collectie ook op maat gemaakte armaturen voor specifieke verzoeken van klanten. Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie design kroonluchters, plafonnières en vloerlampen is Brand van Egmond dan ook een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk. Vraag direct een lichtoplossing aan die past bij de architectuur van uw project.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.