Brumberg

Generaties voor ons kenden Brumberg al. Ze bestaan maar liefst meer dan 140 jaar. Hun inspiratie vinden ze vooral in het bos. Het prikkelt en leidt tot mooie ideeën. Deze Duitse fabrikant produceert armaturen voor een breed toepassingsgebied. Door de hoge eisen die ze aan zichzelf stellen, ontvangt u als klant de hoogste kwaliteit.

Assortiment

In het assortiment van Brumberg vindt u zowel binnen- als ook buitenverlichting. Nieuwe technieken zoals Dim2warm en RGB en RGBW zijn allemaal mogelijk bij deze fabrikant. Ze worden namelijk gedreven door het motto ’think different’. Zo komen ze tot nieuwe ideeën en breiden ze de collectie uit. Voor vrijwel ieder project zijn er passende armaturen van dit merk te vinden. Wilt u meer weten over de collectie? Neem dan contact op met één van onze aanspreekpunten. Ze helpen u graag bij het vinden van de juiste armaturen.

Lichtplan laten maken?

Wij vertalen uw wensen op maat in een functioneel lichtplan.

Als professionele organisatie zijn wij constant bezig met vernieuwing en innovatie. Wij hanteren een resultaatgerichte aanpak op het terrein van verlichting. Wij vertalen uw wensen in een beleving van licht en functionaliteit. Door goed te overleggen ontzorgen wij u tijdens het hele traject. Dat levert een lichtplan geheel naar uw wens op. Het project is leidend voor onze lichtoplossingen.

Daarom streven wij naar het maken van een optimaal verlichtingsplan dat past binnen de architectuur van een gebouw.

Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.